perjantai 10. elokuuta 2018

Muovinen juomapullo


Onni on parhaat asiakkaat! Itselläni ei ihan kaiken maailman tahrat ja ongelmakohdat tule omassa normielämässä vastaan, joten siihen tarvitsen välillä asiakkaiden apua, että pääsen testaamaan mahdollisimman vaihtelevissa oloissa näitä tuotteita!

Yrittäjäystäväni on voimakkaasti tekemisissä erilaisten urheilutekstiileiden ja apuvälineiden kanssa, joita tarvitsee puhdistaa. Tässä eräs erittäin ongelmallinen kohde! Nimittäin vyölaukkujuomapullo! Siinä kun säilötään mm. energiajuomaa ja sehän tahtoo värjätä! Ja sitten materiaalina usein on muovi johon värjäymät tarttuvat erittäin mielellään!

Mutta suunnitelmani oli selvä heti kun pullon näin! Nimittäin kuuma vesi ja 30/60 pesuntehostaja olivat aseeni, eikä kyllä muuta tarvittukaan, ei edes harjaa! Eikä sinne kyllä olisi tainnut harja edes taipua :D

Laitoin siis pullon pohjalle ensin hieman kuumaa vettä, sitten mitallisen 30/60 jauhetta ja kaadoin pikkuhiljaa lisää kuumaa vettä. Kuohumisen vuoksi ei kannatakaan yrittää täräyttää suoraan pulloa täyteen. Ja muutenkin varmuuden vuoksi kannattaa homma tehdä esimerkiksi tiskialtaan päällä, kun veden kanssa läträtään, ihan varmuuden välttämiseksi. Ja tuleepa samalla putsattua tiskiallas, jos sattuukin kuohumaan yli!

Kun sain pullon täyteen, niin jätin sen hetkeksi odottelemaan ns. parempia aikoja. Noin vartin – puolen tunnin päästä menin katsomaan mikä tilanne ja suurin osa oli jo täysin irronnut. Hieman heiluttelin vettä pullossa, jotta veden liike auttaisi irrotustyössä. Sekään ei vielä ihan kokonaan irrottanut kaikkea, nimittäin tuossa kaulan suun aivan läheisyydessä oli jokin erittäin sitkeä kohta! Mutta otin käteeni liinan ja kurottelin sormella ja liinalla kohti tahraa, josko se lähtisi. Ja ihan kevyt sipaisu tahraan riitti! Kaikki värjäymät ja kertymät oli täysin poissa!

Kiitos jälleen 30/60! Pystyt kyllä mitä ihmeellisempiin taikoihin! Ei ihme, että olet minun myydyimpiä tuotteitani!LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä  LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________