maanantai 6. elokuuta 2018

Silmälasien pesu


Itsekin joudun silmälaseja käyttämään päivittäin ja jotenkin ihmeellisesti ne likaantuvat, joka ikinen päivä! Ihan jatkuvasti en millään jaksa pestä laseja, mutta lähes jokapäiväistä puuhaa se silti on! Joten kylläpä on makiaa, että hommasta suoriutuu helposti.

Ennen pesin lasit aina suihkauttamalla perinteisen Swipen laimeaa laimennosta laseihin ja kiillotus sitten uudella bambuliinalla. Sitten kun tuli BioSwipe-sarja, niin Multi Clean alkoi hoitaa tätä virkaa. Helppoa ja nopeaa! Suihkauta Multi Cleaniä ja pyyhi bambuliinalla, oikein tinkapaikan tullen pelkkä bambuliinalla pyyhkiminen auttaa.

Mutta sitten eräs myyjä tiimistäni kertoi, että BioSwipe Handy vaahtopullosta on mieletön, kun haluaa kunnolla tehopesun sekä linsseille että kehyksille. Meillä on tiskialtaalla ollut pullossa nyt 1+4 laimennos, joten silläpä lasitkin pesasin.

Ei muuta kuin lasit kauttaaltaan Handy-vaahdon peittoon, vaikkapa ihan sormilla levitellen. Nenätyynyjen ahtaisiin väleihin vaahto menee oikein mukavasti töitään tekemään. Voit avittaa jopa vanhalla hammasharjalla tai vastaavalla :) Sitten vain huuhtelu ja kiillotus bambuliinalla! Ja kylläpä taas näkee laseista läpi!

Yksi tärkeimmistä syistä BioSwipe-sarjan ylivoimaisuudessa on juuri tämä tuotteiden monikäyttöisyys. Et tarvitse joka risaukseen eri purkkia. Joskus tuntuu haasteellisessa tahran poistossa, että onpas, kun tarvitsee montaa purkkia yhden tahran poistoon, mutta niillä samoilla tuotteilla kun saat niin monta muutakin kohtaa kotona hoidettua! Ja vieläpä samalla pidetään huoli kodin ja pintojen bakteeritasapainosta probioottien avulla!

Kiitos BioSwipe kun helpotat meidän arkea!LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä  LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________