maanantai 5. maaliskuuta 2018

Maalia vaatteessa APUA, no siitäkin selvittiin!

Pääsin pitkästä aikaa tekemään maalaushommia. Olin olevinani hyvin varustautunut ja minulla oli maalatessani päälläni ns. rönttäkamppeet, jottei sitten harmita, kun maalia kuitenkin roiskuu päälle.

Minut tuntien sitä roiskuu runsaammin! Yleensä, kun olen maalaamassa, aina joku ehtii kommentoimaan, että osuiko maalia myös kohteeseen? Sen verran on kädet ja vaatteet maalissa, kun urakka on vihdoin valmis.

Tuossa jo syksyllä kun maalailin terassinkaiteita, tein testin ja huomasin, että BioSwipe Handyllä lähtee käsistä, etten sanoisi, helposti maalit. Joutuu toki vähän pyörittelemään irti, mutta lähtee! Joten sen jälkeen en ole pelännyt sotkea käsiäni maalatessa. Mutta vaatteet ovat vähän haasteelliset, varsinkin minun tapauksessa, kun ruukaan todella sotkea maalatessa. (Älkää hyvät ihmiset ainakaan mua maalaamaan palkatko :D )

No, tosiaan siis maalasin virttyneet ja valmiiksi maaliset kamppeet päällä ja katsoin että noniin, homma valmis ja lähdin siitä sitten kotia kohti. Niin paljon en 30 asteen pakkasessa ajatellut, että voisi huonomman takin laittaa mukaan, kun tuli vain lähtiessä viskattua firman lämmin toppatakki niskaan! Kotona huomasin heti ensimmäisen läntin rinnuksissa siinä kohtaa, mistä pidän kiinni kun vedän takkia päälle. Eli niillä maalisilla käsilläni olin sitten siihen töpännyt aimo läntin maalia! No, se sujui lähes kivuttomasti, kun se ei ehtinyt olla kuin korkeintaan tunnin siinä takissa se maalitahra. Iskin vain Handya raakana tahraan ja pyörittelin sormella ja huuhtelin. Tahra voitettu! Olisin ehkä kokeillut laimennoksella, mutta hätäpäissäni en löytänyt juuri käsiini sitä vaahtopulloa, niin otin kerralla raakaa!

No sitten seuraavana päivänä huomasin, että olinpa onnistunut sotkemaan takin myös sisäpuolelta! Tässä kohtaa minua jo alkoi todella jännittää, että näinkö kävi, että firman ykköstakki on nyt maalin sotkema! Mutta nyt en edes harkinnut laimennosta, vaan iskin suoraan raakaa Handya tipan tahraan ja lähdin pyörittelemään! Ja en ollut uskoa silmiäni, muutama pyöräytys sormella maalitahran päällä Handyllä ja huuhtelu - ja se todella oli siinä!

Siinä säästyi äkkiä semmoinen 100 €, kun sain takin pelastettua! On se vähän noloa, jos siivousalan yrittäjä kulkee maalisessa takissa! Lisäksi olen ajatellut myös, että jokainen pelastettu vaate on oikeasti ekoteko! Uuden vaatteen valmistaminen kuluttaa yllättävän paljon luontoa! Ja onhan se nyt omallekin kukkarolle edukkaampaa pelastaa vanhat hyväksi todetut vaatteet!LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä  LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________