sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Kevätaurinko paljasti laiskuuteni!Minä kyllä kuvittelin etten minä nyt ihan näin paljon ole talven aikana laiskotellut! Oikeesti, onko nuo kaikki liat olleet tässä koko ajan!


No mun piti vaan "äkkiä pahimmat pyyhkästä" ja mitä teki taas Multi Clean! Se tartutti taas sen siivoushulluuden! Sitä irroteltiin kuulkaa maljakon pohjasta teipit, pestiin ikkunoiden sisäpinnoilta Sakun näpinjäljet ja Kaapon kuononjäljet, takan luukku, uuni, television ja tietokoneen näytöt, liesituulettimen suodatin, pyyhittiin pölyt, pyyhittiin sormenjälkiä ympäri kämppää, napattiin sohvastakin parit tahrat ja toki keittiön kaapin ovet ja jääkaappi tuli hoideltua myös. 


Kaikki tämä siis Multi Cleanillä, bambuliinalla ja kuivaliinalla!

Kylläpä passasi sitten lähteä ulos nauttimaan auringonpaisteesta! Uskomaton miten sitä saikaan kuulkaa virtaa vaan lisää, kun pikasiivot hujautti tehdä! Ja kotikin tuntuu taas paljon mukavammalta paikalta <3 
Samalla tulin pohtineeksi viimeisimmän koulutuksen asioita, kun probiootteja levitellä suhhuuttelin. Sinä ja minä olemme todella tärkeässä roolissa, kun mietitään mitä maapallolle tulee tapahtumaan! Kyllä luit aivan oikein! Me jokainen äänestämme jaloillamme esimerkiksi siinä, että kannattaako erilaisten kodinhoitoainevalmistajien keskittyä desinfiointiaineiden kehittelyyn vai kenties probioottiseen siivoukseen! Jotta esimerkiksi juuri meidän BioSwipe-tuotteita voidaan kehittää vielä taas askel eteenpäin, se vaatii sen että näitä nykyisiä jo käytetään!

Kyllä juuri näin se menee! Jotta valmistajalla on mahdollisuus tehdä lisää kehitystyötä, niin jostain sen rahan on siihen kehitystyöhön tultava! Ja se tulee meiltä asiakkailta ja jälleenmyyjiltä. Samoin asiakaskokemukset ovat ensiarvoisen tärkeitä, jotta tuotteita voidaan kehittää oikeaan suuntaan! Tästä aivan loistava esimerkki on meidän Laundry Liquid! Maailma muuttuu ja löydetään entistä parempia tapoja mm. saada tuotteet säilymään. Samoin asiakkailta tuli toiveita pullon mallista, kun siihen ei oltu tyytyväisiä, niin siihenkin pystyttiin tarttumaan! Nyt siis uudistunut Laundry Liquid on jo tilattavissa! Uskomatonta mutta totta, näinkin nopeasti näitä muutoksia saadaan aikaan kun pannaan töpinäksi!

Muista siis: SINÄ olet tärkein henkilö edistämään ympäristön hyvinvointia oman toimintasi kautta! Kokeile siis näitä siivouksen mullistavia probioottisia kodinhoitoaineita ja anna jälleenmyyjällesi niistä palautetta! Me myyjät sitten välitämme tiedon eteenpäin Nummelaan!

Nyt on korkea aika toimia!


LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä  LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________