keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Eivät edes tarrat ole ongelma Multi Cleanille!

Voi että minä muistan miten raivostuttavaa oli ennen, kun milloin missäkin oli joku tarra tai teippi kiinni! Kun olin pieni, äitini olisi varmasti ollut onnellinen, jos joku olisi hänelle tarjonnut apua siihen, kuinka lasten liimaamat tarrat saa ovista ja kalusteista irti. Allekirjoittanutkin niitä taisi liimailla milloin mihinkin, kun ne olivat niin kovin kauniita ;)

Nykyään liimat ja tarrat ovat oikeastaan aika helppo rasti! Tämäkin Sakun moottorisaha oli imaissut nuo teipit ja tarrat aivan supertiukkaan! Ja tiedätte varmaan miten tiukassa teipit ja tarrat ja muut liimaukset osaa olla! Kynnelläkin kun yritin rapsutella tarraa irti, niin ei tapahtunut yhtikäs mitään! Videokin tietenkin tästä tapahtumasta piti ottaa (linkki). Siinä näkyy miten helposti kaikki lähtee, kun Multi Clean on suihkuteltu vaikuttamaan noin kymmenen minuuttia aiemmin tekemään töitään!

Siivoustöissä meillä työskentelevä Riikka tuli siivouskeikalta, kun juuri olin saanut sahan puhdistettua ja sitä Riikalle esittelemään, että et usko miten helpolla sain irti. Riikka vain nyökytteli, että voi kuule uskon :D On tullut kuulemma kokeiltua kotonakin erilaisissa autoprojekteissakin, kun on milloin mitäkin liimaa ja tarraa ollut autojen pinnoissa kiinni.

Tulikin mieleeni tuossa tuota moottorisahaa tutkiessani, että jotain liimaa se vissiin oli tämän meidän uuden kodin ovessa, kun suoritin ihan ensimmäisiä kokeiluja Multi Cleanin kanssa! Olin sitä jo heti muuton jälkeen yrittänyt poistaa, mutta minä kun en jaksa kauaa hangata, niin en saanut irti. Mutta heti ensimmäisen erän voitti Multi Clean! Ne ihmeelliset liimarannut lähtivät heti pehmenemään, kun suihkutin Multi Cleaniä ja vähän avitin kostutetulla mikrokuituliinalla ja kaikki lähti!

Nää on näitä meikäläisen tähtihetkiä! <3 Nyt mulla on taas yksi kikka lisää muistissa, miten voin auttaa teitä muita selättämään ne kodin kinkkiset siivouspulmat ekologisesti sekä helposti!

LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä  LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________