keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Turvaistuimen puhdistus Multi Cleanilla

Voi että minusta on tullut laiskuuden perikuva ;) Siivouksessa nimittäin. Mitä helpommalla vain pääsen siivouksesta niin sitä parempi!

Olen jo pitkään katsellut autossa Sakun turvaistuinta, että kylläpä olisi pesuntarpeessa. MUTTA. Ajatuskin kaiken purkamisesta ja irrottelemisesta on saanut minut hylkäämään koko ajatuksen! No, nyt oli jo lähellä, että jaksan tuolin laittaa pesuun, kun Mika lähti käymään muuttoapuna Oulussa ja Sakun tuoli jäi kotiin.

Siinä se kaikkine likoineen minua odotti. Minä jo niin paljon tein, jotta katsoin, että tästä pitäisi näitä neppareita irrotella joka puolelta, että saisi irti päälliset ja koneeseen. Ja silloin mulla välähti! Jos saan kerta sohvastakin kaikenmaailman tahrat irti pelkällä Multi Cleanilla sekä mikrokuituliinalla, niin miksi en turvaistuimestakin!

Ja tuumasta toimeen siis, apulainen messiin ja välineet keittiöstä mukaan. Otin varulta mukaan myös tiskiharjan, kun näytti sen verran likaiselle, että sitäkin saatetaan tarvita. Ei kylläkään tarvittu! Suihkuteltiin Multi Cleania tahrakohtiin ja hankasin kostutetulla Swipen kostealiinalla. Niin innoissani lähdin touhuun, että tartuin näköjään vihreään liinaan sinisen sijasta ;) Mutta annettakoon se tällä kertaa anteeksi. Sain kuitenkin tuolin putipuhtaaksi! Vähän jännitti odotella kuivumista, kun kuitenkin tahroja oli ihan joka puolella ja osa oli ehtinyt kyllä pinttyä jo hyvinkin pitkään! Mutta niin vain kaikki lähti, yhdellä käsittelyllä!

On tuo Multi Clean kyllä laiskan siivoojan pelastus! Ja ehkä kaikkein ihaninta on, kun voin turvallisesti siivota apulaisen kanssa! Näin Sakukin oppii pienestä pitäen siivouksen salat! Ja ihan huippua kun jatkossa voin tehdä pikapesut tuolille noin vain tuolin ollessa paikoillaan. Toki pakkasella joutuu sisälle tuolin kantamaan, sillä probiootit eivät pakkasessa pelitä!LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä  LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________