maanantai 22. tammikuuta 2018

Kynttilä kaatui liinalle, katastrofi, no ei!Voihan kynttilät :D


Niinhän sinä sitten kävi, että steariinit levisi TODELLA lahjakkaasti pitkin pöytää ja pöytäliinaa. Liian innokas vieras niin jännitti joulupukkia, että kynttiläteline, jossa on useita tuikkuja, heilui niin lahjakkaasti että steariinit lensi pitkin pöytää ja siis sitä liinaa!


Pöytä oli tosi helppo rasti! Multi Clean -laimennosta ihan rajulla kädellä suihkin pinnalle, annoin vaikuttaa ja hankasin pois pöydältä! Liina minua hieman jopa itseänikin jännitti ja välillä iski jo hieman epätoivo :D Siinä kun joulun aikaan oli vähän sitä muutakin hässäkkää, en edes heti ehtinyt hoitamaan asiaa pois!

No, sitten mietin että milläs tätä lähtisi kokeilemaan ja sitten muistin, että ainakin niistä kynttiläkipoista lähti helposti kaikki irti, kun yön liotti… että mitähän tapahtuisi liinalle? No ei muuta kuin kokeileva kokki vauhtiin! Kaivelin sangon, johon liina mahtui ja lorautin varmaan 10 ml ihan Handy-tiivistettä ja noin 3 litraa vettä! Oli sitä niin hirveästi sitä steariinia! Sitten olin vielä pessyt juuri koneellisen pyykkiä, niin ei ollut edes pyykkiä mitä pestä, joten tajusin että nyt pitänee ainakin pari päivää odotella!


Seuraavana päivänä minä vielä varmuuden välttämiseksi vaihdoin vedet ja tein liotusveden uusiksi: noin 3 l vettä ja Handya noin 10 ml! Ja samalla puristelin ja vääntelin liinaa ja ajattelin, ettei tämä ole yhtään lähtenyt!!! Ei siis yhtään tuntunut, että olisi tapahtunu mitään, mutta jatkoin kuitenkin liotusta, vaikka taisin jo miehelle sanoa, että taisi olla liinan loppu tämä! Mutta kuitenkin ajattelin, että ihan kiva liina ja varmasti olisi vielä muutaman joulun välttänyt!


No, sitten kertyi vihdoin koneellinen pyykkiä ja eikun rohkeana tyttönä liina koneeseen! Pesuaineeksi valitsin tietenkin Laundry Liquidin ja sille vielä extra-avuksi 30/60 pesuntehostajaa ihan jopa koko mitallisen tällä kertaa!


Jännitin ihan sikana, kun kone ilmoitti että olen valmis. Niin vain vaate kerrallaan apulaisen kanssa nosteltiin koriin ja siitä sitten telineelle kuivumaan. Siinä jo vähän katselin liinaa, että USKOMATONTA, mutta liinassa ei märkänä näy mitään! No, jännityksellä taas jäin odottamaan mitä liinalle tapahtuu, kun se kuivuu!


Kuivuttuaankin edelleen vaikutti hyvältä, kunnes yhdestä kuvakulmasta sopivalla valolla sain pienet roiskeet näkyviin! Sitten otin vielä takataskusta Multi Cleanin ja suihkutin sitä! Ja jätin taas kuivumaan. Ja tadaa! Täysin puhdas liina!


Kiitos probiootit!LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä  LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________