maanantai 4. joulukuuta 2017

Keittiön kaapin päällisten puhdistus

Joulun aikaan tulee usein tehtyä hommia, mitkä muutoin kyllä jää tekemättä, kuten keittiön kaapinpäällisten pyyhkäisy. Ja jos aineet ja välineet eivät ole kunnossa, se ei todellakaan ole pyyhkäisy! Kun pöly on tarttunut rasvan kanssa ihanasti kiinni pintaan, joutuu helposti tekemään sitä kuuluisaa mekaanista työtä ihan reilusti. Joutuu hankaamaan sienellä ja vaikka millä ja siltikin tuntuu että puhdasta ei tule. Nimimerkillä joskus teininä yritin :D Taisi mennä enempi ärtymisen puolelle kuin että joulun ilo olisi hommassa tarttunut!

No, mutta onneksi meillä on nykyään Multi Clean! On tässäkin hommassa aivan ylivertainen! En ole tästä hommasta koskaan aiemmin näin helpolla päässyt! Ei muuta kuin ihan reilulla kädellä suihkien sitä hyllyn päälle. Antaa hetken probioottien tehdä työtään ja sitten vain kerätään tulokset kotiin! Ihan noilla uusilla ihanilla kostealiinoilla kun pyyhkii irronneen rasvan ja pölyn ja mahdolliset tahrat pinnalta, niin se on siinä! Mutta haluatko tehdä tällekin hyllylle pienen taian, niin ettei pöly heti laskeudukaan sinne kaapin päälle?

Minä päätin, että tänä vuonna teen sen tuonne ylöskin! Kyse on siis Swipen Magic nimisestä puu-, nahka- ja melamiinipintojen hoitoaineesta. Ja se kyllä todellakin tekee taikoja nimensä mukaan! Ja toimii loistavasti myös mm. rosteri- ja muovipinnoille! Testasin nimittäin samalla jääkaapin muoviovet sekä rosterisen astianpesukoneen luukun :)

Mutta nyt takaisin sinne kaapin päälle! Nyt on varmasti jo kuivunut hyllyn pinta pesun jäljiltä! Eli on tärkeää että pinta on täysin kuiva, ennen kuin alat levittää Magicia! Mutta kun pinnalta on siis poistettu lika ja tahrat ja pinta on kuivunut, niin homma on helppo!

Ota paketista sieni. Ravista Magic-neste maidon väriseksi ja tipauta pari kolme tippaa sienelle. Puristele muutama kerta sientä ja lähde levittämään ainetta pinnalle. Toisilla pinnoilla tunnet kyllä selvästi, mihin on levitetty jo ainetta ja mihin ei. Esimerkiksi tuo meidän jääkaapin ovi - ei meinannut sieni liikkua mihinkään sellaisella alueella, missä ei Magiciä ollut, kun vertasi alueeseen missä sitä jo oli.

On tämä vain kerrassaan mainio aine! Vaikka tätä ei tule niin usein hehkutettua, kun ei ihan arkisiivouksessa tule tätä käytettyä. Mutta varsinkin näin joulun alla tulee tehtyä itsekin hieman tarkempaa siivousta, niin on tää mainio! Kokeilepa sinäkin!

KATSO MYÖS VIDEO KAAPIN PÄÄLLISTEN PUHDISTUKSESTA! Linkki YouTube-videoon


LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä  LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________