perjantai 3. marraskuuta 2017

30/60 -tehostaja puhdistaa saumatkin!

Olen tainnut tännekin kirjoitella, kuinka kerta toisensa jälkeen olen hämmästynyt 30/60 pesuntehostajan tehosta! Milloin on saunan lauteet saaneet uuden elämän, milloin pelastettu vanha puutarhatuoli tai saatu tahroja irti vaatteista "mitkä ei lähde millään". Ja jälleen se tapahtui!

Meidän ihana Kaapo-koiruus kun ruokaa vetelee nassukkaan, niin siinä "saattaa" vähän roiskua sinne ja tänne. Lisäksi kodinhoitohuoneen lattioita ei ole tehopesty ainakaan meidän asumisen aikaan, ei varmaan edellisenkään asukkaan aikaan ihan hetkeen. Ja mekin on asuttu jo yli vuosi! Ja tosiaan tila vielä sellainen, mihin tullaan ulkoa ja koira tosiaan ruokailee siinä, niin likaa on kyllä enemmän ja vähemmän!

Niinpä ajattelin että nyt on aika hoitaa tämäkin pois, niin sitten taas pärjää pitkään pelkällä kevyellä pesulla.

Otin siis pienen astian, mihin laitoin lämpöistä vettä ja 30/60 jauhetta. Sekoittelin hieman saumaharjalla, jotta jauhe liukenee hyvin. Sitten tartuin toimeen ja aloin puhdistamaan saumoja.

Ensin pari kertaa vetäisin edestakaisin saumaa harjalla ja liuoksella. Sitten huomasin laatoillakin ikäviä tahroja ja siinä ne samalla lähti, kun kaivoin myös tiskiharjan kaveriksi. Lopuksi huolellisesti huuhtelin mikrokuituliinalla ja vedellä.

Tässä kaikessa yksinkertaisuudessaan kuinka se hoitui! Kuvat kertokoon puolestaan mitä saumoille ja laatoille tapahtui! Tämä on siis ehdottomasti yksi tuotteista, joka on aina myös siivousautossa mukana! Lisäksi se löytyy myös pyykkikaapista!


KATSO MYÖS VIDEO SAUMOJEN PUHDISTUKSESTA! Linkki YouTube-videoon


LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä  LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________