tiistai 17. lokakuuta 2017

Miksi ammattisiivooja siivoaa BioSwipella?

Muistan sen ajatuksen kuin eilisen päivän! "Kyllä ammattisiivoojan tulee siivota ammattiaineilla!".

Kukahan senkin on keksinyt? Okei, onhan siivoustukusta tilattavat aineet usein huomattavasti tehokkaampia kuin marketin hyllyssä olevat valmiit laimennokset. Mutta siihenpä se sitten jääkin. Pärjätään kyllä kilpailussa markettituotteisiin, mutta oli ilo huomata, että on myös muita vaihtoehtoja kuin edellä mainitut kaksi!

Mutta hetken kesti, että silmäni aukesivat, kun pidin niin tiukasti kiinni siitä äänestä takaraivossani, että kyllä ammattiaineet pitää olla! Aloin olla jo väsynyt kantamaan järkyttävää määrää erilaisia aineita ja välineitä ihan normaaliin viikkosiivoukseen, saati sitten kun tehtiin suursiivouksia, vaikkapa nyt Martan pienessä omakotitalossa. Keraamiselle liedelle oli oma aine, niin myös jääkaapin oville ja jääkaapin sisustalle. Liesituulettimen huuvalle oli tietenkin myös oma aine ja uunille myös, lattioista puhumattakaan. Astiatkin piti jollain tiskata. Lisäksi joskus piti pyyhkäistä keittiön tason kohdalla olevaa ikkunaa taas omalla aineella kun siihen oli jotain räiskynyt. Ja nyt oltiin siis vasta keittiössä.

Entäs sitten kun mennään saniteettitiloihin ja saunaan tai terassille ja grillin puhdistukseen? Puhumattakaan jos kangassohville oli tullut jotain tahraa!

Okei, jotkut aineet toimivat ihan ok ja ajoivat asiansa, mutta jatkuvasti jouduit uusien tahrojen äärelle ja taas pohtimaan, että no milläs tökötillä se tämä nyt sitten lähtee ja millä aineella uskaltaa mitäkin materiaalia pestä! Eli aineiden tehokaan ei minua ihan täysin aina vakuuttanut, saati sitten turvallisuus!

Sitten löysin perinteisen Swipen aineet ja sain jo tököttien määrän aisoihin! Ja olivathan ne jo mm. tiivistyksen vuoksi taloudellisia ja ekologisia verraten moniin muihin, tehokkuudesta puhumattakaan! Tahrat joita aiemmin olin yrittänyt hinkata ja hangata puhtaaksi lähtivät nyt kokonaan ja suhteellisen vähällä työllä! Tiedättekö kuinka onnellinen olin? Oma työni asiakkailla oli ottanut valtavan askeleen vähemmän kuormittavaan suuntaan!

Olin ollut pari vuotta ahkera Swipen testaaja, kun lanseerattiin uuden mullistavan BioSwipe-sarjan ensimmäiset tuotteet! Alkuun katsoin monttu auki, että mistä ihmeestä täällä oikein puhutaan? Jostain ihmeen probiooteista alettiin puhua!

No testiinhän tuotteet otettiin kuitenkin heti, vaikken ihan ymmärtänytkään mistä tässä oikeasti oli kyse! Vaikka nyt on jo rutkasti ja vielä vähän päälle kokemusta ja näkemystä BioSwipe-tuotteiden ylivertaisesta tehosta, niin silti vielä viime viikolla pääsi Multi Clean yllättämään minut tehollaan! Voin siis lämmöllä suositella näitä muillekin siivousalan yrittäjille! Ota rohkeasti yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi tai vaikka minuun, jos tuttua myyjää ei ole.

"En se minä ollut, se oli Swipe", tuumasi työntekijäkin, kun yritin asiakkaan yltiöpositiivista palautetta hänelle välittää ;) Eli hyvin tuntuvat toimivan työntekijöidenkin käskytyksen alla nuo ihmeelliset probiootit :D Helpottui muuten työntekijöidenkin perehdytys, kun Swipet tulivat meille töihin. Ei enää kymmenien eri aineiden selitystä ja muistelemista! Ainut ”erikoisuus” on tuo meidän 30/60 jauhe, mitä lainaan todella pinttyneiden likojen irrottamisessa pyykinhoitopuolelta :D

 Katso myös video aiheesta :)


LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä  LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________