tiistai 4. huhtikuuta 2017

Swipe Magic ja nahkaiset moottoripyörän laukut

Monen moottoripyöräilijän mielessä jo kovasti siintää ajatus siitä, että kohta pääsee pärräilemään. Ehkäpä välineitä on jo käyty vähän katselemassa vintillä, että tuossa ne jo odottelee ajokelejä.

Moottoripyörätarvikkeissa materiaalina on monesti nahka. On nahkapenkkiä, nahkavaatteita ja nahkalaukut. Varsinkin ne laukut usein unohtuu huoltamatta (niin meilläkin) vaikka pienellä vaivalla saat ihan uutta eloa niihinkin! Eikä teitä varmaan yllätä yhtään, että meiltähän tähänkin löytyy sopivat aineet!
Elikkäs nämä superlikaiset moottoripyörän sivulaukut otin ja pesin ihan Somthin'Elsellä kunnolla ensin. Kastelin siis ja suihkutin vaahtosumutinpullosta laimennosta ja ihan näytin pahimpiin kohtiin pehmeää harjaakin. Lopuksi vielä huuhtelin ja jätin kuivumaan.

Sitten alkoi se kiitollisin osuus. Kun laukut olivat täysin kuivat otin esille Swipe Magic-hoitoaineen. Muutama tippa kerrallaan pakkauksessa mukana tulleeseen sieneen ja eikun pyörittelemään laukkujen pintaan. Viimeistelin vielä sienen kuivalla puolella ja kiersin koko laukun kiillotellen. Laukkujen ilme muuttui silmissä! Piti ihan itsekin hieroa silmiä, että miksi ihmeessä en ole tätä Magicilla tehnyt aiemmin kuin korkeintaan pyörän penkille. Mieheni odotti jännittyneenä pesuoperaation ajan olohuoneessa Sakun kanssa. Silmissään vain vanha piirtynyt kuva niistä virttyneistä ja kuluneista laukuista.

Kun tulin laukkujen kanssa olohuoneeseen hieroi hänkin silmiään ja tuumasi, että nuohan ovat kuin uudet! Ja kyllä olen itsekin ihan samaa mieltä. Eikä mennyt kauaa. Ainut missä meni aikaa oli, kun odottelin että laukut kuivuivat.

Tässä kohtaa melkein toivoisin että meillä olisi nahkasohvat, niin pääsisin niitäkin kiillottelemaan! Tai edes autossa nahkapenkit :D Nyt ei ole enää edes noita laukkuja ensi keväänä kiilloteltavana, kun myytiin pyörä pois ja kiillotetut laukut lähtivät uudelle omistajalleen. Mutta te, kellä nahkaisia huonekaluja tai laukkuja tai kenkiä löytyy, niin ottakaapa Magic ja tehkää taikojanne.LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä/Jaana Villanen LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________