perjantai 17. maaliskuuta 2017

Kevään ihana aurinko ja Crystal-liina

Ihanaa, upeaa, fantastista, huippua, parasta, kaunista ja superia aurinkoista kevätpäivää! Siis voiko olla ihanampaa kuin se, kun aurinko alkaa paistamaan ja valaisee ihanasti päivällä ihan jopa niin, että silmiä pitää siristellä! Joo joo, kyllä minä tiedän että aurinko paljastaa myös kaikki pienetkin pölyhiukkaset kotona sekä mm. likaiset ikkunat ja peilit! Näin myös meillä!Mutta tiedättekö mitä? Tein juuri pikasiivouksen niiltä alueilta, mistä aurinko paljasti tekemättömät kotityöt! Aikaa meni meillä kolmiossa enintään puoli tuntia, vaikka apulaisina toimivat Kaapo-koira kohta 6 kk ja Saku-herra kohta 11 kk. Välineinä minulla oli vain yksi kostutettu SwipeTex-liina, Crystal-mikrokuituliina sekä Multi Clean-laimennos.

Ihan ensimmäisenä tosiaan hyökkäsin tuon KAAMEAN välioven ikkunan kimppuun! Pari suihkausta Multi Cleania ja pyyhin ihan kostealla SwipeTexillä ja viimeistelin Crystal-liinalla. Peileihin riitti kun suihkin Multi Cleania ja kiillotin Crystal-liinalla.

No, tehän tiedätte miltä tv-ruutu näyttää, kun siihen aurinko kevään ensi säteensä iskee, eikö? Mutta siitä minä vaan pyyhkäisin Crystal-liinalla ja kuikin vielä joka kulmalta, että lähtihän kaikki ja hyvin lähti. No samalla tuli sitten lopuksi pyyhittyä isommat tasotkin, kun kas kummaa on jo joulun jäljiltä melkoiset kertymät pölyä :D

Olen kyllä nyt luistanut tuosta pölyjen pyyhinnästä! Olen oikeasti tainnut yhden kerran pyyhkäistä tasoja sen jälkeen, kun joulukoristeet on kerätty meiltä pois! Keraaminen liesi se vasta huusikin, että katsopa nyt minkä näköinen olen, kun et ole viitsinyt sitten viime pekonin paiston jäljiltä edes pyyhkiä! No, suihkaus pari Multi Cleania ja kostealla SwipeTexillä ensin pyyhittiin lika pois ja kiillottelin vielä lopuksi Crystal-liinalla.

Lopuksi sitten vielä tiskipöydän suihkuttelin Multi Cleanillä ja pyyhin kostutetulla SwipeTex liinalla. Samoin kaikki hanat mökissä, ne viimeistelin vielä taas Crystal-liinalla!

Kyllä nyt saa aurinko paistella meidänkin mökkiin! Vielä kun vähän kelit lämpiää, niin ikkunat kun tarkenee ulkoakin pestä, niin avot!LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä/Jaana Villanen LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________