torstai 11. toukokuuta 2017

Tahra sohvassa saa kyytiä Multi CleanillaKyllä meillä lapsi- ja koiraperheessä keretäänkin joka paikkaan sotkemaan :D
Ei siis myöskään kangassohva ole jäänyt ilman osumia.

Vauvana Saku ruukasi puklata AINA sohvalla ne isoimmat tuotokset. Onneksi on pelit ja pensselit ongelman hoitoon. Ja tähän ei tarvita kuin Multi Clean laimennos ja märkä silver liina! Suihkuta suoraan tahraan ja pyyhi märällä silver liinalla ja anna kuivua! That's it! Toimii kuulemma myös hyvin koiran pissaan sohvilla! Meillä ei itsellä kokemusta kun Kaapo parka ei saa mennä sohvalle!

Ihanaa ollut muuten myös huomata, että kerrankin olen jonkin muoti-ilmiön kanssa samassa ajassa ja paikassa. Yleensä siis ihastun jostain asiasta silloin kun se ei ole muodissa ja kaikki katsovat minua kuin vajaata, kun innostun jostain, esimerkiksi vaatteesta. No aika usein on käynyt niin, että ilmiö on ollut muodissa joko viisi vuotta ennen innostustani tai viisi vuotta sen jälkeen. Mutta nyt olen oikeassa ajassa ja oikeassa paikassa.

Nykyään ihmiset näyttävät tyhjentävän kaappeja paljon kaikesta turhasta. On huomattu että vaatekaapissa ei tarvitsekaan olla pinotolkulla vaatteita, jotka eivät ole sopineet vuosikausiin päälle, vaan vaatekaapista löytyy vain ne vaatteet, mitä käytetään. Loput joko myydään vaikkapa kirpparilla tai annetaan hyväntekeväisyyteen.

Myös siivouskaappeja on alettu karsimaan. Ja mikäs sen parempaa kuin samalla täyttää siivouskaappi BioSwipellä. Sillä kun siirryt BioSwipe-sarjaan, tarvitset siivouskaappiin vain kaksi tiivistettä ja niille sopivat suihkepullot. Pyykkiainekaappiin tarvitset vain Laundry Liquidin ja tahroja varten perinteisen kemian 30/60 jauheen. Ja tiskikaappiin riittää BioSwipe Handy. Tiskikoneeseen tarvitset vielä perinteisen kemian tuotteen Crystal Tabsin.

Et siis tarvitse lattialle, keittiöön, saunaan, kaakeleille, pöydille, tiskaukseen, kankaille ja ikkunoille eri aineita vaan kaksi ainetta riittää siivoukseen. Parastahan olisi että yksi aine riittäisi, mutta valitettavasti yksi aine ei pysty olemaan sekä emäksinen että hapan. Ja hapantakin tarvitaan välillä mm. kalkkilian poistoon.

Jos haluat katsoa miten Saku apulaisen kanssa tahra selätettiin videon muodossa niin se on tässä!


LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä/Jaana Villanen LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________