keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Uunin puhdistus

Istuinpa tuossa Sakua syöttämässä ja uunia lämmitin, jotta saan itselleni herkkueväät uuniin. Silloin silmäni osuivat kunnolla uunin luukkuun ja itse uuniinkin! Ai kauhee! Eikä ole edes vanha uuni! Alkoi ärsyttää niin paljon että heti kun uuni jäähtyi, oli pakko laittaa toimeksi!

No onneksi tämäkin on aika helppo rasti! Suihkuta Multi Clean – anna vaikuttaa – hankaa tarvittaessa BouBoulilla ja viimeistele ensin kostealla SwipeTex-liinalla ja kiillota joko Crystal-mikrokuituliinalla tai kuivalla SwipeTex-liinalla. Tässä toimii loistavasti myös perinteinen sininen Swipe vahva laimennos tai Swipe'Else-sekoitus.

Kuten näkyy, niin näiden poikien kanssa on minulle enemmän kuin tärkeää, että aineet ovat turvallisia käyttää! Meillä ei uuniakaan pestä ilman, että työnjohto käy tilanteen tarkistamassa! Ihanat asiakkaat minua aina kiusaavat kun heille olen jonkun uuden aineen myynyt, että näissä pitäisi lukea ISOLLA VAROITUS, että saattaa aiheuttaa siivoushulluutta :D

Kuulemma nopea pöydän pyyhkäisy saattaa levitä käsiin, kun innostuukin samalla pyyhkimään pöydän jalat ja jopa keittiön kaapin ovesta lähtien kaikki, kun huomaakin että vuosia vanhat tahrat irtoavat. Nyt ymmärrän mistä he puhuvat! Minulle kävi juuri noin! Minun piti pestä vain tuo uuni! Huom. Piti!

Huomasin pyyhkiväni siinä samalla Multi Cleanillä kaappien ovia ja syöttötuolin jalkoja ja Sakun leluja ja Kaaponkin leluja sekä lattiakin tuli pyyhkäistyä lopulta. Eli kyllä asiakkaani ovat täysin oikeassa! Varoituskolmiot olisi saatava purkkien kylkeen!

Vaikkei kemikaalien vuoksi niitä tarvitsekaan ;)


LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä/Jaana Villanen LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________