maanantai 6. helmikuuta 2017

Sanit ja saunan ovi

Voi pojat mä sanon että on meillä päässyt saunan lasiovi aivan jäätävään kuntoon! Siellä kun on pesty noita viime blogin mattoja ja on kuivateltu imurin letkuja ja ties mitä! Ja ah niin ihanat kalkkipisarat, voi kuinka kauniita ne ovat tuossa pinnassa!

No mutta on sitä pahempiakin saatu puhtaaksi, joten eikun toimeksi! Suihku onkin onneksi tuossa vieressä, niin ei muuta kuin ovi märäksi. Sitten suihkautellaan Sanittia ympäri ämpäri ovea ja levitellään se hyvin vaikkapa karhealla sienellä. Annetaan probioottien tehdä hetki työtään ja sitten hommiin!

Voit suihkauttaa vielä vähän lisää Sanittia ja kostuttaa sienen. Sitten ei muuta kuin pyörivin liikkein käymään läpi koko ovi. Siinä pyöritellessä olikin hyvä miettiä, miten onnekas olen kun saan siivota näin turvallisella aineella! Ei kirvele eikä ärsytä ihoa vaikka onkin äärimmäisen tehokas mm. kalkkia vastaan! Ja lisäksi syö elintilan huonoilta bakteereilta, jolloin Sanittia käyttämällä kotisi bakteeritasapaino pysyy sinulle paljon suotuisampana!

No nyt kun on koko lasi käyty läpi kummaltakin puolen sienellä, niin on aika huuhdella ovi reilulla vedellä. Tämän jälkeen voit käydä lasin läpi vielä esimerkiksi Silver-mikrokuituliinalla, jos likaa ja kalkkisaostumaa on paljon. Voit tarvittaessa suihkuttaa lisää Sanittia. Viimeistele lopputulos Crystal-liinalla kuivaamalla.
Kyllä sitä ihminen pääsee siivotessa vähällä kun on hyvät aineet! Yllätyin itsekin miten vähällä työllä sain oven jälleen hohtavaksi. Saas nähdä huomaako isäntä, kun tulee viikon työreissulta, että täällähän on ovi pesty. Asiakkaiden miehet nimittäin ovat kyselleet myös saunan ovien perään, että mikäs siivooja se tämmöinen on kun vaihtaa saunanovetkin käydessään ;)

LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä/Jaana Villanen LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________