tiistai 20. syyskuuta 2016

Puutarhatuolit puhtaiksi!

Meillä oli oikein onnistuneet toimiston avajaiskarkelot tässä meillä kotona. Kelikin oli mitä mainioin, joten rakensinpas uuden olohuoneen meidän autokatokseen. Lapsille leluja ja mehua ja aikuisille kahvia ja toimistosta HomCare-tuotteet suoraan mukaan :)


Siinä ihmetellessä, että mihinkähän minä sitten niitä ihmisiä saan istumaan, juoksentelin ympäri tonttia etsimässä tuoleja. Muutamia hyväkuntoisia löytyikin, mutta voi apua minkä hirvityksen kauhistuksen löysinkään joukosta! Uskallankohan edes lähempää katsoa tuolia, ajattelin.




































No, avajaiset tuli ja meni kunnes aloin kauhistelemaan tuolia lisää, että niin, mitäs tälle nyt oikein tekisi! Aseet kaapista! Eli 30/60 sekä lämmintä vettä sankoon ja hankaava sieni.

Ajattelin kyllä, että ei se 30/60 kuitenkaan tähän pysty!
Ei vaan voi pystyä! Mutta niin vain kun maltoin mieleni ja levittelin ensin liuosta (noin 0,5 dl 30/60 jauhetta pariin litraan vettä) ympäriinsä tuolille. Ja pikku hiljaa aloin hankailemaan, niin jotain siitä jo alkoi irtoamaan!

Kyllä oli tiukassa! Nimittäin olen aiemmin pessyt samalla tekniikalla todella likaisia tuoleja ja lähti melko kivuttomasti, mutta tätä tuolia ei ehkä ihan hetkeen ole pesty. Sitä on ilmeisesti käytetty joskus maalauksessa kaverina maaliroiskeista päätellen ja jätetty sen jälkeen pahanpäivän varalle. Maaliroiskeet rappasin varovasti BouBoulilla pois. Ja lopuksi vain huuhtelu!






Eihän siitä uutta tullut, mutta nyt jo kehtaa istuimeksi tarjota ;)


LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä/Jaana Villanen LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________