keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Aloe VeraTämän päivän ajatus ei suoranaisesti liity kodinhoitoon, mutta haluan teillekin kertoa muutamia juttuja mitä olen huomannut meidän Aloe-tuotteiden tekevän. Olen jo pitkään ollut meidän Aloe Vera -tuotteiden suurkuluttaja.
Mutta nyt meidän "supermiehen" syntymän jälkeen on Aloeperheen tuotteita kulunut entistä enemmän!

Olen jo pari vuotta käyttänyt säännöllisesti Aloe Vera Drinkiä ja saanut paljon apua mm. vatsan toimintaan ja vastustuskykyyn.
Aloe Geliä on mennyt erityisesti kesällä itikoiden puremiin ja auringonoton jälkeen rauhoittamaan ihoa sekä mustelmiin ja kolotuksiin. Aloeöljyä olen käyttänyt silloin tällöin kuiviin kantapäihin ja kynsinauhoihin.

Jo raskausaikana alkoi Aloe Geliä kulumaan enemmän. Käytin sitä mm. vatsanalueelle sekä turvonneisiin jalkoihin. Pojan synnyttyä on erityisesti Aloeöljyn käyttö lisääntynyt. Miten ihana sitä onkaan muutama tippa tiputtaa kylpyveteen ja katsella kun poika nauttii täysin siemauksin kylvystään.

Meillä oli alkuun hieman ongelmia ihon kanssa. Pojan iho tahtoi kuivua todenteolla. Hieroin Aloeöljyä suoraan pojan iholle ja noin viikon kuluttua hänen ihonsa oli jo kunnossa. Sitten alkoi päänahka kuivumaan. Ja sama juttu, ei muuta kuin Aloeöjyä päähän ja noin viikko ja päänahka kunnossa. Myös muutama puhdistusnäppylä yritti punoittaa, mutta todella ohut sipaisu Aloeöljyä ja tilanne rauhoittui heti. Myös maidolla täyttyvät rinnat ovat saaneet helpotusta Aloe Gelistä. Mitähän kaikkea me vielä keksitäänkään Aloeperheen kanssa.

Vaikka ihonhoito alkaakin pyykinpesusta, niin myös ihon hoito ja -puhdistustuotteiden sisältö on ensiarvoisen tärkeää! Siksipä koko meidän NaturCare tuoteperhe sisältää ACTIValoeta ja sen rinnalla juuri sopivat ainesosat sinun ihoasi varten.

LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä/Jaana Villanen LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________