perjantai 13. toukokuuta 2016

Puhtaat vaatteet ja puhdas pesukone


Olen niin innoissani nyt näistä BioSwipe tuotteista että pakko hieman jatkaa aiheesta. Mietin tänään että voinko vielä uudestaan ja uudestaan ällistyä niiden tehosta. Tulin siihen lopputulemaan että näköjään voin.

Meillä on noin 6-7 vuotta, ellei vanhempikin, pyykinpesukone. Koneella on pesty noin kymmenen koneellista aikanaan zeoliittipulverilla, kunnes minulle kerrottiin miksi pyykki pölisee ja kutittaa, joten vaihdoin zeoliitittomaan.
Aika tarkkaan viisi vuotta sitten kuulin Swipen aineista ja vaihdoin niihin ja taas sain heti monta astetta paremman lopputuloksen.

Kone on nyt kulkenut mukana jo monet muutot ja palvellut kiltisti. Ajansaatossa on kuitenkin pikku hiljaa tullut mm. tummentumaa noihin tiivisteisiin vaikka olen käyttänyt Puhtaat Koneet ainetta noin kaksi kertaa vuodessa. En ole edes huomannut asiaa kun se on kertynyt niin pikku hiljaa, mutta nyt uuden Laundry Liquidin myötä huomasin asian kun ne tummentumat ovat hävinneet jo lähes kokonaan! En edes halua tietää mitä kaikkea likaa se on syönyt putkistoista, kun se kerta koneessa pystyy jo tuollaiseen.

Mitäs se on tehnyt vaatteilleni? Uskomatonta mutta totta, mutta vaatteeni ovat vieläkin puhtaammat kuin ennen! Valkoiset oikein hohtaa valkoisuutta, mustat melkein tuntuu, että väri vaan parani ja värikkäiden vaatteiden värit kirkastuivat entisestään!

Lisäksi yritykseni siivousliinoja pestessä minua hirvitti ensimmäistä kertaa laittaa liinat ilman Swipe Ballia koneeseen! Mutta rohkenin kuitenkin kokeilemaan ja kyllä sain hämmästellä, että liinat eivät siltikään haisseet ja kaikki tahrat liinoistakin oli poissa!

Bakteeri on ainakin minun kaveri! Luonto kiittää, kone kiittää, vaatteet kiittää ja minä kiitän!


___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä/Jaana Villanen LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________