keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Miksi tiiviste?


Oletko muuten kuullut tai nähnyt uutisointia muovijätelaatoista valtamerissä? Minä en pysty edes hahmottamaan niin suuria määriä mitä siellä on muovia lillumassa ja vahingoittamassa luontoa ja eläimiä! Pahimmat määrät mitä puhutaan ovat jopa kymmenen (10) kertaa Suomen kokoisia laattoja pelkästään muovijätettä!!!!

Olen alusta asti kyllä pitänyt järkevänä, että meillä HomCarella on kaikki siivousaineet tiivistettyjä, sillä minä todellakin osaan hanasta laskea vettä siihen pulloon! Ja luulen että sinäkin osaat? Olen aina ollut todella huono tavaroiden roskiin heittäjä! Ja kun käytämme tiivisteitä roskiin heitettävää tulee paljon vähemmän, loogista eikö?

Ja kun noita sumutinpullojakaan ei tarvitse olla jatkuvasti uusimassa! Meillä käytetään sumutinpulloja varmasti keskivertokotia enemmän, kun saman päivän aikana saatetaan siivota useampikin koti siistiksi! Ja silti nuo laimennos-/suihkepullot kestävät vuosia!

Ja kaikkein parasta on se, että jos esimerkiksi kahden vuoden käytön jälkeen suihkepullosta rikkoutuu se "liipasinosa", minun ei tarvitse koko pulloa ostaa uutta vaan voin ostaa pelkän liipasinosan!

Ja sitä paitsi onhan se nyt luonnolle muutenkin järkevämpää kuljettaa rekoilla, autoilla ja millä nyt ikinä se yksi tiivistepullo kuin jopa satoja suihkepullollisia!

Go Green Choose Swipe! Swipen valinta on minulle myös ympäristöteko!

___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä/Jaana Villanen LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________