torstai 31. maaliskuuta 2016

Ikkunoiden pesu

Mikä ihana kevät! Ja aurinkokin on alkanut paistamaan! MUTTA voi ei, ikkunat ovat ihan kamalat!
No panic! Apu on lähellä!

Käteen vaan Mifin ikkunanpesin, kuivauslasta sekä Silver- ja Crystal-liinat! Niin ja tietenkin sinistä Swipeä! Näin keväällä on usein siivousfirmoissa ruuhkaa, kun ihmiset teettävät paljon ikkunoiden pesuja, joten jokunen ruutu on tullut kiilloteltua. Ja voin kertoa, että tämän parempiin ikkunanpesuvehkeisiin saati -aineisiin en ole törmännyt! Myös asiakkaat ovat kehuneet mm. seuraavaa: Miten ihmeessä sinä aina saat nuo ruudut noin kirkkaiksi ja rannuttomiksi?

No minäpä kerron, miten minä sen teen!

Ensin pyyhin Silver-liinalla ikkunan pielukset ja ikkunalaudan. Ikkunalaudalle usein saa suhauttaa normaalia tai jopa vahvaa sinistä Swipeä. Jos ikkuna on todella likainen pyyhkäisen kertaalleen ainakin ulkopinnan pahimmat liat tässä vaiheessa Silver-liinalla.

Sitten muutama suihkaus sinisen Swipen mietoa laimennosta suoraan ikkunaan ja hyvin kostutetulla ikkunanpesimellä sitten käydään läpi koko ikkuna. Jos on jotain tiukempia tahroja pinnassa, voit kokeilla kääntää pesimen niin, että saat pesimen päällä paremmin paineen juuri siihen kohtaan.

Sitten vain vedellään pinta kuivaksi lastalla ja lopuksi käydään vielä Crystal-liinalla läpi ikkunan reunat, jonne tahtoo väkisinkin jäädä pisaroita. Joskus saattaa jäädä myös jokunen pieni kärpäsenkökäle ikkunaan, mutta ei hätää. Koko ikkunaa ei tarvitse pestä uudestaan, riittää kun pyyhkäiset tahran Crystal-liinalla.

Lopuksi vain ikkunat kiinni ja kahvin keittoon ja voitkin nauttia auringon säteistä puhtaan ikkunan läpi!

(kuvassa Swipella puhdistettu peili)


___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä/Jaana Villanen LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________