tiistai 12. lokakuuta 2021

Teen juonti puhtaasta vedenkeittimestä

Syksyisenä iltana minäkin tykkään juoda joko teetä tai glögiä.
Mutta en voi sietää vettä, joka on keitetty likaisessa vedenkeittimessä! Sain aikoinaan asiakkaalta myös nämä upeat kuvat! Miettikääs! Ei ihme, jos vähän vesikin maistuu tunkkaiselle tällaisesta keittimestä! 

Vaikka keittimellä keitetään vain vettä (eikä esimerkiksi glögiä, joka kannattaa kyllä keitellä ihan kattilassa), niin pikkuhiljaa keittimen seinille alkaa kerrostumaan mm. kalkkia ja muita jäämiä. Se vaatii nimenomaan hapanta irrotakseen.

Se onnistuu kätevästi Swipen Puhtailla Koneilla. Ihan kertarykäsy yleensä riittää, pahemmissakin! Lopuksi sitten vain huolellinen huuhtelu. Tarkemmat ohjeet tulee aineen mukana.

Jos taas keittimellä on keitelty vähän jotain muutakin kuin pelkkää vettä, silloin on mahdollista, että lika on myös rasvalikaa, jne. Silloin voi olla tarpeen pestä ensin rasvalika pois, siihen sopii itseasiassa ihan Swipe 30/60 pesuntehostaja. Esim. niin että kiehautat veden ja tiputat noin tl jauhetta sekaan. Tee tämä varmuudeksi esimerkiksi altaan päällä, sillä tämä voi kuohahtaa. Tarvittaessa voit näyttää vähän tiskiharjaakin, mutta yleensä kyllä kuohahtaa ihan itsekseen irti! Sitten tarvittaessa perään Puhtaat Koneet. Yleensä itse asiassa ihmeaine 30/60 hoitaa koko homman.
Joskus ihan naurattaa kun oon joka paikkaan tuota 30/60 jauhetta tarjoomassa :D 

LINKKEJÄ

HomCare kotisivut  
www.homcare.fi
HomCare Facebookissa Siirry Facebookiin