torstai 9. syyskuuta 2021

Pihka vs. BioSwipe Handy

 

Viikonloppu HomCare-startin tiimoilta oman tiimin kanssa teki hirmuisen hyvää <3 Nautimme kyllä ihan olan takaa! Jaksaa arkisia asioita pyörittää taas ihan eri innolla!


Talon miehet oli sillä aikaa urakoineet! Saku oli saanut opetella käyttämään halkomakonetta ja Aleksi kantoi puita kottikärryyn. Laatu aikaa talon miesväelläkin siis!

Ensimmäinen asia minkä huomasin videoilla mitä reissuun sain, että niin meillä on niitä huonompiakin vaatteita näihin ”röntsähommiin”. Mutta pojilla parhaimmat päällä.

Onneksi vaatteissa nyt oli lähinnä pihkaa. Vaikka näyttäisi olevan myös mm. jogurttia ja mitä lie. Pesulayrittäjän poikia selkeesti! On varaa sotkee kamppeet! :D


Joku varmaan saisi hepulin, mutta mulle se on vain pihkaa, kun on ennenkin pihkaa poistettu vaatteista.

Anopilta opin vanhan kunnon niksin, että pihka lähtee helposti Swipe Somthin’elsellä, mutta olin jo aiemmin pienemmissä määrin päässyt testaamaan myös BioSwipe Handyä pihkan poistossa hyvin tuloksin. 

Laitoin noin 1+4 suhteella laimennettua Handya pihkaan ja vähän pyörittelin tahraa ja koneeseen. Koneessa mulla oli pesulalla BioSwipe Laundry Liquidia noin 15 ml ja 30/60 pesuntehostajaa noin 5 ml ja 8 kg kone sopivasti täynnä muutakin tahrapyykkiä.



Tulos mielestäni täydellinen! 

Naapurilta saatua takkia voi edelleen käyttää kauppatakkina ja vielä menee Aleksillekin, kun Saku raaskii luopua takista!