keskiviikko 4. marraskuuta 2020

Ihanat kurakelit!

 


 Voi miten kivaa pojista onkaan, kun on lätäköitä siellä, kuravelliä täällä. Äitistä ei aina niin kivaa :D
Mm. juurikin tänään tätä kirjoittaessani Aleksi-herra, kohta 2 v, päätti kokeilla, miten mahtavasti kastuu sukat ja lenkkarit, jos juoksee seisomaan keskelle lammikkoa, missä veden pinta yltää reippaasti nilkkoihin.

No hänestä se oli varsin viihdyttävää :D Äidistä nyt ei niinkään :D Mutta no, jos se noin paljon tuottaa iloa, niin antaa lasten sotkea <3 Kyllä niitä kamppeita joutaa pestä <3

Ainut, et just oltiin lähdössä asioille, joten myös autonpenkki sai osansa, kun Aksu potki takapenkit kuraan, kun en sitten älynnyt ottaa niitä kenkiä pois :D Hyvä minä :D

No illalla sitten kengät likoon Laundryyn ja 30/60 ja muut kamppeet huuhtelun kautta koneeseen, niin huomenna sitten voidaan sotkea lisää! Haalarit ei tällä kertaa sotkeutunut, kun oli vielä niin lämmintä, että lähdettiin ihan collegehousuissa. Mut haalarinkin olis saanu näppärästi pelikuntoon huomiseksi 😊 Siitä olenkin jo aiemmin kertonut blogissani enemmän.

Mut pika pesuihin riittää ihan Multi Clean ja jos hajuja pääsee kamppeisiin, niin Fresh Airia kehiin, niin johan lähtee hajut!

Joten kaikki ulos sotkemaan, mars mars <3 

 

LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin