maanantai 5. lokakuuta 2020

Punaisen tukan haittapuolet

Kyllä minä sanon taas et kiitos, kun mulla on HomCare tuotteet!

Tän punasen tukkani kanssa olisin ehkä muuten ollut kerran, jos toisenkin pulassa :D Milloin sitä väriä on altaassa, milloin pipossa, milloin päiväpeitossa ja tyynyliinoissa jne. Olen tästä pulmasta aiemminkin kirjoitellut teille!

Mutta jestas sentään, nyt mä vein tämän toilailuni ihan nextille levelille! Sain loistoajatuksen, et pitää vähän buustata tota väriä ennen firman kuvien kuvauksia. Ja pojat siinä pyöri ympärillä, et katasrtofin ainekset oli oikeastaan koko ajan ilmassa. Mutta ihme ja kumma, pojat ei olleet mitenkään osallisia tähän! :D

Mutta koska aikataulu oli tiukka, kun piti kuitenkin saada se tukka myös kuivumaan ennen kuvia ja muutakin hommaa siinä oli, niin ajattelinpa älykkäästi, et kyllä se nyt vähän saa kirkkautta, vaikka se suoraväri ei ole päässä kuin pikku hetken. Ja eikun suihkuun!

Tyytyväisenä silmät kiinni siinä huuhtelin väriä päästäni ja kun alkoi tuntua hyvälle availin pikku hiljaa silmiäni, et pitäisikö vähän kaakeleita ja suihkuverhoa huuhtasta tässä välissä, ettei sitten jäisi roiskeita (joita kyllä ennenkin olen onnistunut saamaan :D ). Niin pitikin hetki nieleskellä! Valkoisissa kaakeleissa oli jäätävät punaiset rannut JOKA PUOLELLA! Eikä mitään tapahtunut,, vaikka vähän käsiini osuneella Salux-liinalla koitin hinkuttaa sen veden kanssa!

Mutta epätoivoa kesti max 5 sekuntia, kun tiesinkin jo mitä mä haen! Pyykkikaapille mars ja 30/60 purkki kouraan, kuppiin lämmintä vettä joku 5 dl, puoli mittaa – mitta 30/60 jauhetta astiaan ja koska kaikki tarvikkeet on nykyään pesulalla, oli tyydyttävä siihen välineeseen minkä satuin ylettää eli avukseni otin meidän tiskiharjan! Vähän pyörittelin harjalla kupissa, että sain liukenemaan jauheen veteen ja sitten hommiin. Sillä tiskiharjalla nostelin seinälle vettä ja pyörittelin. Duo Bambuliina olisi ehdottomasti ollut tähän paras!

Ja kaikki lähti! Äkkiä tukka ojennukseen ja menoksi! Ja hyvin ehdittiin vielä kuvauksiinkin, vaikka vähän jo jännitti et oliko pakko kiireessä :D

Sitten parin ystävän kanssa, kun mietin että miten tässä nyt oikeasti näin kävi, niin mun kiireen syyksihän tää meni :D Yhdenlainen kemiallinen prosessihan se käy sen suoravärin kanssa. Ja mä menin roiskamaan sen kanssa ”vähän” väärään aikaan. Olis kai sen jo järkikin sanonut, kun olisin ajatellut ensin 😉
Se on tämä jälkiviisaus parasta viisautta 😉 Mut jos sinullekin sattuu ja tapahtuu niin pidä huoli et 30/60 jauhetta on AINA käden ulottuvilla. 

 


 

 

LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin