keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Handy on turvallinen pesuaine myös unimaskeille

Rintapumput, unimaskit, lääkkeenantomaskit lapsille ja monenmoiset erilaiset apuvälineet tarvitsevat pesua säännöllisesti. Ei ole ihan sama millä niitä vehkeitä pestään :)
Onneksi on BioSwipe Handy! Voiko siihen hommaan parempaa ainetta ollakaan kuin hajusteeton, väriaineeton ja biologinen käsitiskiaine!

Tässä erityisen hyvä apuväline on vaahtopullo tai vaahdottava sumutinpullo, jossa on Handy-laimennosta (1+4)! Kastele pestävät osat ja pumppaa tai suihkuta vaahtoa pestävien osien päälle. Voit levitellä vaahtoa joko ihan sormella tai jollain pehmeällä pesimellä. Tarvittaessa voit antaa vaikuttaa ja lopuksi huolellinen huuhtelu ja kuivaus!

Myös pesu ihan perinteisesti altaassa onnistuu Handylla. Voit laittaa joko lorauksen laimennosta (1+4) tai 3 ml Handya 5 litraan vettä ja pesaista siinä, jos on enempi osia pestävänä kerralla.

Handy sopii tähän hommaan erityisesti myös siksi, että on tehokas hajujen poistaja! Näihin kun saattaa alkaa hajuja muodostua helpostikin! Handyn ansiosta hajujen on vaikeaa ottaa ylivaltaa! Ja vaikka pääsisivät ottamaan otetta, niin Handy antaa niille kyytiä!

Alan pikku hiljaa itsekin vakuuttua, ettei kotoa sellaista puhdistettavaa löydykään, mihin HomCare-tuotteilla ei pystyisi?


LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin