maanantai 11. helmikuuta 2019

Vauvantuoksuiset tuotteet HomCarella!



Pieni tauko blogeilussa, nimittäin meillä on vihdoin nuuhkittu vauvaa oikein urakalla!

Tuossa yöllä imettäessä tajusin, miten paljon HomCare-tuotteet helpottavat myös vauva-arkea! Joten ajattelinpas listata tähän muutamia nostoja, mitkä tuotteet erityisesti ovat nyt olleet meillä pinnalla!

Ihan ykkösenä nostan BioSwipen Laundry Liquidin ja siinä sivussa myös Fresh Airin! Vauvan vaatteet ovat ihanan pehmeitä ja hajuttomia Laundry Liquid pesun jäljiltä. Kirpparivaatteiden "käyttöönottopesussa" käytin varmuudeksi huuhteluainelokerossa lorauksen BioSwipe Fresh Air laimennosta, jotta varmasti saan pesuaine- ja puklukäryt pois.

Vauvan ihonhoito lähtee pyykinpesusta, mutta myös hyvä öljy auttaa kivasti sekä tietenkin probiootit. Meillä kylpyvedessä sekä tarvittaessa suoraan iholle on käytetty NaturCaren Aloe Vera Oilia, todella miellyttävä tuote! Lisäksi mm. navan ja taipeiden hoidossa on käytetty Mistyä. Iho voi oikein mainiosti!

Seuraavaksi imetyksen haittapuolet :( Aluksi meni jopa ihan nänninpään pinta rikki asti ja imetys teki täten myös kipeää. Onneksi käsilaukussa oli jo laitoksella mukana Misty sekä vielä sille kaveriksi Déessen Aprikoosiöljyvoide. Näillä sain nopeasti tilanteen korjattua! Välillä laitan vieläkin kumpaakin, Mistyä päivittäin, ennaltaehkäisevästi ja aprikoosiöljyä kun olen juuri imettänyt. Omaa ihoa hellin tällä hetkellä NaturCaren Aloe Nettle Cream -voiteella! Tästä tullut paljon myös lasten ihonhoidosta kommenttia asiakkailta! Se ei nimittäin kirvele, vaikka iho olisi päässyt välillä vähän heikompaan kuntoon esim. atoopikoilla!

Lisäksi kun talossa asuu 2,5-vuotias sekä koira (niin ja isäntä), niin likaa tulee eikä niitä ehdi heti hoitamaan! Onneksi on siis BioSwipe Multi Clean! Lähtee vielä iltapäivälläkin aamulla pöytään jämähtäneet kaurapuurot!

Ja vielä yksi nosto! Nimittäin ihana BioSwipe Room Spray! Pysyy kotona meille suotuisa bakteeristo valloillaan ja pedit raikkaana, koko perheelle! On meidän hyvä köllistellä kotosalla, kiitos HomCare tuottteiden <3


LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin