maanantai 1. helmikuuta 2021

Multi Clean yllätti!

Minulla on ehkä parhaat asiakkaat ikinä, jotka kertoilevat mullekin, miten ne mistäkin sotkusta selviävät <3

Sen tiedän, että tämmöiset värjäymät lähtee kyllä takuulla Swipen 30/60 -pesulla. Ei ole yksi eikä kaksi kertaa, kun on pelastettu hiusväriltä, suoraväriltä ja vaikka miltä värjäymältä milloin altaita, milloin kaakeleita, saunanlauteita tai vaatteitakin.

Mutta tosiaan, eräs asiakkaani kertoi saaneensa myös BioSwipe Multi Cleanilla, joten testiin lähti tässä Post it -värjäymässä. Tässä oli siis unohtunut tuohon altaan laidalle joku muistilappu, ja tadaa - Saku vissiin käynyt vähän omatoimisella käsienpesulla ja kastellut tuon lapunkin. Ja niinhän se sitten punaiset värinsä päästi tuohon meidän altaaseen. Aikun kiva!

No, tosiaan tartuin sitten heti tämän huomattuani Multi Clean -pulloon ja suihkuttelin pintaan. Otin heti käteen osuneen SwipeTex-liinan käteen ja aloin pyyhkiä, no ei vaikutusta. Sitten muistin, että niin hups! Jos antais vaikuttaa!

Lisää Multia ja jätin siihen lillumaan. Palasin parin tunnin päästä ulkoilun jälkeen sisälle ja suihkin lisää ja vähän taas pyyhin. No mutta kas, sehän lähtee vaalenemaan. Lisää Multia ja jätin taas oman onnensa nojaan.

Ja iltasella sitten muistin, että ainiin, se tahra! Ja tadaa!!! Ei paljon mitään enää jäljellä! Kuvasta juuri ja juuri erottaa, jos zoomaa! Sittenpäs vain pyyhittiin samalla innolla koko allas ja bambuliinalla hana kiiltäväksi!

Pakko myöntää! En kyllä olis uskonut! Kiitos asiakkaat! Taas lisää kohteita, jonka probiootit voittaa! WAU!

 

 
LINKKEJÄ


HomCare kotisivut  www.homcare.fi
HomCare Facebookissa Siirry Facebookiin