keskiviikko 5. elokuuta 2020

Älä tee näitä virheitä tahrojen kanssa

Melkein tekisi mieli lähteä bloggaamaan ”iltalehtien tyylillä” aiheesta pyykinpesu. ”Oletko aina pessyt pyykkisi väärin” :D

Mutta tosiaan muutamia huomioita korostunut nyt, kun yhä enemmän tuota pyykkiä tulee käsiteltyä. Missä mennään vikaan liian usein tahrapyykin kanssa.

Älä polta tahroja kiinni kuituun! Tosiaan on tahroja, mitkä eivät siedä kuumaa. Jos saavat kuumaa vettä niskaan, niin palavat tiukkaan kiinni kankaaseen. Toki on taas sitten tahroja, mitkä tarvitsevat kuumempia lämpötiloja, jotta lähtevät irti. Joten ota sen verran aikalisää, että selvität mistä tahrasta on kysymys ja kun sen olet saanut selville, voit alkaa pian suorittaa tahranpoistoa. Nimittäin ei myöskään kannata antaa tahran kiinnittyä ajan kanssa kankaaseen. Jopa kahvitahra voi olla tiukassa pöytäliinassa, kun se saa ensin tovin rauhassa kuivua liinaan kiinni. Jos et heti pääse pesulle, niin huuhtele edes tahraista aluetta tai suihkuta vaikkapa Multi Cleania.

Kaikkein helpoiten pääset tahroista eroon ensi yrittämällä. Jos pesuja on jo useita, niin tahran menestyminen alkaa olla taattu. Joskus saadaan jotain pelastettua, mutta usein jää tekemättömäksi, kun tahra on ns. pesty kuituun kiinni.

Meidän pesulalla ahkerassa käytössä tahrojenvastaisessa taistossa on BioSwipe Multi Clean ja Handy ja Swipe 30/60. Näillä usein esikäsittelyjä tehdään. Itse pesuun käytämme yleisimmin BioSwipe Laundry Liquidia ja Family Whiteä, joskus myös Family Coloria. Tehosteena tahrapyykin pesussa on poikkeuksetta 30/60.

On kyllä ollut ilo huomata, miten meidän omat tuotteet tykittää myös pesulatyössä! Ja onpa tullut palautetta mattojen pesusta mm. että näitä mattoja on ennenkin pesulassa käytetty, muttei ne koskaan ole näin puhtaita olleet <3 Kiitos meidän upeat tuotteet <3 Kyllä näillä kelpaa pestä! <3




LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin