tiistai 5. syyskuuta 2017

Kynttilän jämät irti purkista

Syksy! En kyllä oikeastaan edes pidä syksystä! Mutta kynttilät <3 ja huivit <3 Niiden takia syksy on ihan kiva!

No mutta, olipa taas sitten kerran kiireinen päivä. Minulla oli pieni hetki aikaa tehdä kotona pikasiivot ennen vieraiden saapumista. Huomasinpas että kynttilä on palanut loppuun, joten lasipurkkihan täytyy heti hoitaa kuntoon, että voi laittaa uuden kynttilän tilalle. Tykkään poltella noita erilaisissa lasipurkeissa olevia kynttilöitä, jotenkin tuntuu turvallisemmilta. No, siinä samassa kiireessä nyt ajattelin läväyttää eetteriin jo YouTube-kanavan videonkin! (katso video)

Kaikessa yksinkertaisuudessaan homma meni näin. Kaavin enimmät kynttilänjämät lusikalla pois kiposta. Sitten laitoin purkkiin reilulla kädellä Handyn 1+4 laimennosta ja vettä. Siihenpä minä sen sitten jätin yöksi muhimaan! Aamulla sitten hoidin homman kotiin ja pyöräytin tiskiharjalla kerran ja lusikalla napautin sydänlankaa paikallaan pitäneen "töpön" liimoineen irti. Huuhtelin kipon ja kuivasin uudella bambumikrokuituliinalla. Nyt sen voi vaikka uusiokäyttää ja laittaa sinne tuikkukynttilän palamaan <3

Idea tähän kokeiluun lähti siis siitä, kun kerran kutsuilla oli enemmänkin pientä väkeä ja minulla tuikkukynttilöitä palamassa esittelypöydässä. Lisäksi pöydällä oli "sydäntimantteja" irrallaan. Eräs pikku kutsuilija sitten ehti nappaamaan minun timantit ja dippailemaan niitä niissä kynttilöissä! No, sehän tuikku otti ja kaatui sinne kippoon. Siellä ne oli sitten timantit kauniisti pystyssä talin seassa.

Handy oli silloin juuri tullut markkinoille. Kun tulin kotiin, hätäpäissään sitten Handya iskettelin kuppiin ja sekaan vettä. En muista yhtään suhteita millaisella suhteella silloin iskin. Mutta aamulla minua odotti kuppi, jossa oli taliklönttejä nättinä nippuna keskellä kuppia. Loput lähti, kun näytin tiskiharjaa kupille. Ne lähti siis niin helposti, että en voi kutsua sitä pyöräytystä edes mekaaniseksi työksi. Väitän että ne olisi lähteneet pelkästään huuhtomallakin.

Kyllä ei enää haittaa yhtään kaatuneet kynttilät, eikä muutoinkaan sotkuiset kynttilöiden lasipurkit. Pesu ja uusiokäyttöön vain! Kiitos BioSwipe ja Handy!


LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä  LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________