maanantai 24. heinäkuuta 2017

Hajut pois sillipurkista

Meillä on tähän asti sillipurkit niiden kamalan hajun vuoksi kiidätetty äkkiä käytön ja pikapesun jälkeen lasinkeräykseen. Tässä männä viikolla silmiini osui meidän HomCare jälleenmyyjien omassa ryhmässä, että erään jälleenmyyjän asiakas oli kehaissut, miten oli saanut sillipurkista hajut pois. Päätinpä siis minäkin kokeilla, kun sopivasti sadepäivänä huomasin sillipurkin tyhjenneen.

Eli tuumasta toimeen. Käteeni otin siis BioSwipe-sarjan Handyn – biologisen käsitiskiaineen. Se on kyllä yllättänyt minut jo monta kertaa! Minä kun en pidä mekaanisesta siivoustyöstä, vaan minusta on paljon mukavampaa, että puhdistusaine tekee työn ja minä vain pyyhkäisen liat pinnalta pois. Handy on kyllä muutenkin aivan loistotuote ihan jo siinä hommassa mitä varten se on tehty – käsitiskissä. Se on hajuton ja väritön, ja luultavasti myös mauton, niin ei jää astioihin hajuja eikä makuja käsitiskiaineesta! Lisäksi kemikaalikuorma on tässä tuotteessa lähes olematon! Tämänkin teho siis perustuu probiootteihin eli niihin hyviin bakteereihin.

Probiooteilla näyttää olevan uskomaton kyky poistaa hajuja. Niin hajunpoistaja Fresh Airilla kuin Multi Cleanillä ja Sanitilla on saatu mitä ihmeellisempiä hajuja pois. Joten enpä pitäisi ollenkaan ihmeenä, että Handy pystyy poistamaan sillipurkista ja sen kannesta hajut kokonaan veks!

No niin, takaisin hommiin siis! Tiskasin ensin purkin hyvin Handyn laimennoksella (1+4). Laitoin siis ihan pari painallusta vaahtopullosta Handyn laimennosta ja pyöräytin harjalla ja huuhtelin. Sitten laitoin noin tunniksi vaikuttamaan purkin täyteen lämpöistä vettä ja pari painallusta laimennosta. Kun en ihan piripintaan saanut purkkia täytettyä, pitelin sitä välilllä pöydällä ylösalaisin, jotta varmasti saadaan hajut myös kannesta pois.

Tästä videolinkistä pääset katsomaan reaktioni kun avasin purkin. No, sen verran voin paljastaa että tämä vinkki toimi täydellisesti! Ei jäänyt hajuja eikä kyllä mitään muutakaan likaa! Ja hyvin lähti vielä lopuksi etiketitkin.

Mitähän seuraavaksi kokeiltaisiin Handylla puhdistaa?LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä  LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________