perjantai 4. marraskuuta 2016

Joulusiivous

Joko teillä on käyty joulusiivouksen kimppuun? Meillä jo ihan pikkuisen on sipaistu.

Minä olen nyt ihastunut ajatukseen, että minun ei tarvitse rehkiä kerralla kaikkea kuntoon, vaan voin loihtia joulua pikkuhiljaa. Näin marraskuun alussa kun heti aloittaa, niin ehtii hyvin ilman stressiä kaiken hoitaa! Vaikka laatikko laatikolta kun lähtee käymään läpi, niin ehtii kääntää vaikka kaikki laatikot vielä ennen joulua.

Tai jos oikein urakoi niin vaikkapa huone tai tietyt pinnat kerrallaan. Jos tykkäät tietyt pinnat kerrallaan siivota, niin suosittelen että aloitat katosta ja lopetat lattiaan.

Minä aloitin joulusiivoukset uunin luukun pesulla. Ennen takuuvarma valintani oli vahva sinisen Swipen liuos, mutta kuulin huhua että uusi Multi Clean toimii myös hyvin. Joten päätin minäkin koettaa! Ja kyllä yllätyin positiivisesti vaikka odotukset olivatkin kovat! Meillä Sakukin tykkää katsella tulta ja tältä näytti luukku!Mutta tosiaan, onneksi on keinot, millä luukku puhdistui ja vieläpä helposti! Suihkuttelin Multi Cleania pari suihkausta luukkuun niin sisä- kuin ulkopinnalle. Sitten kostutetulla SwipeTex liinalla pyyhin. Myös sellaiset palaneet kohdat lähti kun vähän pyöritteli. Lopuksi viimeistelin kuivalla SwipeTex liinalla.

Kyllä meidän nyt Sakun kanssa passaa nautiskella uunin lämmityksestä <3

Mukavia joulusiivoushetkiä itse kullekin!

LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä/Jaana Villanen LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________