keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Hanat kirkkaiksi

Tuleeko teidän hanasta kalkkista vettä? Tai ovatko muuten hanat päässeet tähän kuntoon ajan saatossa? Minä en ainakaan jaksa jäädä joka kerta suihkussa käytyäni hinkkailemaan suihkun hanoja, vaikka pidänkin siitä, että hanat kiiltävät!


Olen kuullut, että tämä kalkkeutumien ja saippuajäämien taideteos ei ole helppoa saada irti hanasta. Minusta se on aika simppeliä hommaa! ;) Kerronpa siis teillekin, kuinka se tapahtuu!

Työhön tarvitset: BioSwipe Sanit –laimennosta, jonkin pesusienen tai esimerkiksi Silver-mikrokuituliinan ja Crystal-liinan.

Kostuta hana ensin vedellä ja suihkuta Sanit-laimennosta reilusti pinnalle. Pyöräyttele muutama kerta sienellä niin, että Sanit pääsee tekemään työtään joka rakoseen. Tässä kohtaa mikrokuituliina riittää, jos edellisestä käsittelystä ei ole kulunut kovin pitkä tovi tai hana ei muuten ole todella likainen. Anna hetki vaikuttaa, vaikutusaika riippuu ihan hanan likaisuudesta.

Jos pääset käsiksi johonkin oikein pinttyneeseen ja likaiseen hanaan, voit jopa välillä hieman lisätä Sanit-laimennosta pinnalle ja pyöräyttää taas pesusienellä hieman. Sitten vain hankailet hanan yltä ja päältä ja välistä ja huuhtele. Lopuksi viimeistele lopputulos Crystal-liinalla kiiltäväksi. Lopuksi voit ottaa vaikka selfien hanan pinnalta!___________________________________________________________________________________

LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä/Jaana Villanen LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________