maanantai 8. maaliskuuta 2021

Ei se lähde kuin leikkaamalla, ai ei vai?

Minä rakastan haasteita!

Ja kun saimme uutuustuotteen 30/60 tahranpoistogeelin, oli minun pakko saada se tosi testiin! Ja kas, asiakas joka ajaa rekkaa, sattui ottamaan yhteyttä! Joten mitä minä ensimmäisenä kysymään.
”Ei sulla olis jotain likasta takkia, minkä saisin pestä?”

Ja löytyihän niitä! Hän on tykännyt liotella ja hangata 30/60 jauheella takkeja ihan hyvin tuloksin, mutta on työläs, että ihan joka kerta ei viitsi nähdä sitä vaivaa. Joten häntäkin kovasti kiinnosti jo siinä kohtaa tuo uusi geelimäinen koostumus.

Toinen takeista (keltainen) oli jo hyvin vanha ja kulunutkin, joten kukaan tuskin odotti, että siitä uutta tulee. Mutta kyllä ero on huikea! Oranssi takki taas oli aika uusi ja asiakas oli onnistunut saamaan siihen vaseliinia, joka ei kuulemma lähde kuin leikkaamalla. Ja näköjään ainakin melkein kaikki lähtee myös 30/60 geelillä!

Toimin näin: Ensin siis kastelin takit. Sitten levitin 30/60 geeliä ja hätäisenä löin pesulan teollisuuskoneeseen. Tahrat vähän vaalenivat.

Mutta en luovuttanut, koska olin nähnyt tulokset toisten kuvissa! Uusi käsittely geelillä pesusta tulleisiin kosteisiin takkeihin. Harjasin reilusti harjalla, keltaista vähän isommallakin harjalla, kun laajemmat alueet hangattavana. Jätin tunneiksi vaikuttamaan suljettuun koneeseen että pysyvät kosteina. Sitten löin 60 asteen eko-ohjelman (pesun kesto noin 4 h) kotikoneessa. Pesuun käytin Family Whitea noin 10 ml ja noin 5 ml 30/60 jauhetta.

Kuvissa lopputulokset <3
Ei kannata sanoa mulle, että ei lähde kuin leikkaamalla :D 


 



LINKKEJÄ


HomCare kotisivut  www.homcare.fi
HomCare Facebookissa Siirry Facebookiin