torstai 3. syyskuuta 2020

Pieniä, mutta suuria asioita

Usein tärkeimmät opetukset tulevat juuri silloin, kun vähiten sitä odottaa, pienissä arjen tilanteissa.
Tällä kertaa se tuli, kun avainnauhalle lensi piimää :D

Minä en kerta kaikkiaan voi sietää piimän hajua! Se on yksi maailman inhottavimmista hajuista mun mittapuulla! Siinä kun melkein ehdin parahtaa, että noniin, nyt sitten haisee piimä suoraan nenän alla! Tajusin että niin, miten niin haisee! Onhan minulla BioSwipet! Hajut ei kauaa siellä pysy, missä en halua!

Ja ainahan mulle nämä kömmähdykset käy siinä kohtaa, kun poikien kanssa jonnekin ollaan lähdössä :D Joten ei todella ollut vaihtoehto alkaa liottelemaan ja lirkkimään avainnauhan kanssa! Joten nauha käteen, suihkutellen Handy laimennosta nauhaan, muutama puristelu ja pikku huuhtelut, puristellen enimmät vedet ja ulos! Eikä jälkeäkään hajusta! Puhdistuipa samalla muutenkin vähän nauha, kun kaulassa kun se roikkuu päivät pitkät, niin tummuuhan se.

Mietin vielä päivienkin päästä taas, että oikeasti onko meidän arjessa murhetta, mihin ei löydy apua omasta HomCare-kaupasta <3 Saa haastaa! Löytyykö teidän kotoa likaa, mikä ei HomCare-tuotteella lähde? Toki esim. kalkki, kun on riittävän hyvin saanut muhia ja rikkoa jo pintaa, mihin kiinnittynyt, niin sille ei taida enää voida kuin pommi! Mutta siinäpä taitaa olla kaikki, minkä edessä olen joutunut taipumaan! Ja toki kankaaseen ”poltetut” tahrat. Vaikka paljon ”poltettuja” pelastunutkin (ei niiden kyllä pitäisi, mutta ihmeitäkin tapahtuu!) liotuskokeissa, niin kyllä jotkut on niin tiukassa, että piilottaminen on enää vaihtoehto! Ja sekös ottaa luonnon päälle!

Mutta tosiaan, pienet asiat ovat suuria! Se, että kaikissa arjen pienissä hetkissä ja ongelmissa on apua aina lähellä, helpottaa meidän arkea suunnattomasti. Väitän jopa, että parantaa meidän perheen elämänlaatua! 

 


 

LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin