tiistai 5. marraskuuta 2019

Multi Clean melkein pilasi siivouskasvatushetken!

Lapsiperheissä sattuu ja tapahtuu! Joskus myös rapatessa roiskuu ja lasten mielikuvitus voi saada aikaan mitä ihmeellisimpiä ideoita! Kuten piirtää vaikkapa sängyn runkoon, pöytiin tai kaapinoviin? Eihän teillä ole koskaan niin käynyt? Meillä on ja niin on kuvissa olevassa kodissakin!

Nämä tilanteet ovat siitä ihania, että ne ovat erittäin oivia hetkiä opettaa lapselle esimerkiksi siivoustaitoja. BioSwipet ovat tässä kohtaa ihania, sillä voit ottaa jo pienen taiteilijan kaveriksi siivoukseen. 3-vuotias Saku osallistuu hyvinkin innokkaasti siivoukseen, myös omien jälkiensä siivoamiseen.

Joskus BioSwipet ovat vaan ehkä jopa liian helppoja ;) Niin tässäkin tapauksessa!

Lapsen luovuus siis iski ja kynät viuhui mm. pitkin sängyn päätyä! No, äitipä ajatteli että nytpä opetellaan sitten siivoamaan omat mokat! No suihkista vaan Multi Cleania pintaan, että taiteilija pääsee kohta hankaamaan. No hmm.. Miten meni noin niinko omasta mielestä? Värit lähtivät valumaan Multi Cleanin mukana! Eipä siinä taitelijalle jäänyt isoa työtä selviteltäväksi!

On nää vaan oikeesti arjen pelastajia! Eräässä toisessa perheessä oli 2-vuotias piirrellyt pitkin tv-tasoa, niin äitee vain tuumasi, että en ole vielä ehtinyt pyyhkimään. Ennen kuin anoppi sai minutkin kokeilemaan aikanaan Swipea, meilläkin olisi päässyt itku ja parku ja raavittu päätä, että millä ihmeellä nämä saadaan pois! Ihanaa että jää aikaa muuhunkin kuin siivoamiseen!



LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin