perjantai 7. heinäkuuta 2017

Auton pesu ulkoa

 Kylläpä taas laittoi aurinko puhtia tähän auringon ihailijaan <3

Tällä kertaa hyökkäsin auton ulkokuoren kimppuun. Ja luonnollisesti hommat aloitetaan videon kuvaamisella Maarit, Salla ja BioSwipe -YouTube kanavallemme. 
Vaikka autonpesu onkin paljon mukavampaa aurinkoisella säällä, niin suosittelen, että valitset autolle varjoisan paikan, kun lähdet ulkopuolelta pesemään. Aurinko kun saattaa kuivattaa auton liian nopeasti.

Lisäksi kannattaa pesu suunnitella siten ettei ihan heti pesun perään tarvitse lähteä liikenteeseen, varsinkaan, jos et aio kuivata autoa. Jos märkänä joutuisit lähtemään ajelulle, niin kaikki hiekka ja pöly tarttuisi heti puhtaaseen pintaan. 


Mutta itse toimintaan! Siinä ei kauaa nokka tuhissut kun homma oli hoidettu. Kaikkein suuritöisin vaihe oli hakea sisältä sankoon lämmintä vettä ja etsiä sieni pesua varten. Vanhoja rättejä varasin sitten viimeistelyyn. Multi Clean -laimennos löytyi helposti tiskipöydän laidalta, missä se kiltisti aina odottaa, milloin häntä seuraavaksi tarvitaan. 


Sitten otin vesiletkun ja hurrautin kastella auton. Sitten kiersin auton Multi Clean -laimennoksen kanssa ja suihkuttelin pahimmat ötökkäsiepparit, kuten keulassa olevan rekisterikilven. 
Sittenpäs lähdin jo kiertämään sienen ja sangon kanssa. Sankoon olin laittanut siis noin 3/4 täyteen vettä ja noin desin Multi Clean -laimennosta ja kävin kauttaaltaan koko auton läpi sienellä, lopuksi myös auton vanteet.

Sitten otin taas letkun ja huuhtelin auton. Pari ötökkää vielä yritti sinnikkäästi auton pinnassa pysytellä, joten suihkutin vielä vähän Multi Clean -laimennosta ja hankasin sienellä ja lopuksi huuhtelu. Sitten kiersin vielä vanhoilla rievuilla ja kuivasin auton. 
Kyllä mä sanon että helpolla mä näistä siivoushommista taas pääsin kun on riittävän tehokkaat aineet käytössä.

 


LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä  LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________