keskiviikko 7. huhtikuuta 2021

Oikomakojeiden puhdistus

Ystäväni kertoi, kuinka 13-vuotias tytär oli pakannut yökyläreissulle mukaan kotoa Handyn. Kun äiti tiedusteli, että miksikäs ihmeessä sinä tuon pakkaat mukaan, niin neiti kertoi, ettei halua että oikomakoje maistuu pahalle <3 Joten pakko oli päästä tämä teillekin jakamaan!

Oikomakojeet ovat kyllä oikeasti todella yksi bakteeripesä! Kosteassa kun yön muhivat suussa, niin voisiko parempaa alustaa bakteereille paljon enää ollakaan. Joten näiden puhdistaminen on oikeasti todella tärkeää. Tahtoo vain olla, että kojeisiin tarttuu ikävästi pesuaineenkin makuja, vaikka kuinka huuhtelisit huolella.

Muistan itse omasta nuoruudestani, kun jouduin yhdensortin oikomakojeita pitämään, että ne maistui todella pahalle! Millä lie niitä koitettiin pestä silloin. Ei ollu Handya tarjolla :D

Oikomakojeet olisi hyvä pestä aina ennen säilytystä. Säilytäthän kojetta sille tarkoitetussa astiassa huoneen lämmössä, kun se ei ole käytössä. Käytössä ollessaan koje olisi hyvä pestä aamuin illoin kuten hampaatkin. Pestessä muistathan, ettei pesuaine eikä pesuväline saa naarmuttaa, syövyttää tai vaurioittaa kojetta. Jos kojetta käytetään myös päivisin, niin sitä olisi hyvä edes huuhtaista jokaisen ruokailun jälkeen.

Teinit ovat mielestäni aika armottomia palautteen antajia! Se tulee suoraan ja rehellisesti 😉 Joten olen täysin vakuuttunut, että Handy on erittäin hyvä aine oikomakojeiden pesuun!

 


 

 

 LINKKEJÄ

HomCare kotisivut  www.homcare.fi
HomCare Facebookissa Siirry Facebookiin