keskiviikko 16. syyskuuta 2020

Ulkolelut talvisäilöön

 Meillä on alettu katselemaan ulkoleluja jo siihen malliin, että mitäs sitä voidaan talvella käyttää ja mitkä lähtee säilöön odottamaan ensi kevättä ja kesää.

Nyt onkin loistava hetki lasten kanssa yhdessä käydä lelut läpi. Käytetäänkö niitä vielä teidän perheessä vai olisiko aika laittaa seuraavalle leikkijälle, ovatko kaikki ehjiä, voiko rikkinäisiä vielä korjata ja ovatko ne likaisia?

Vielä tarkenee meillä ainakin pestä jopa ulkona, mutta mukavaa sadepäivän puuhaa lelujen peseminen voi olla myös kylppärissä <3 Handya tippa ammeeseen, lelut perään ja lapset tiskiharjan kanssa pesulle!
Isommat lelut voi pestä ihan Multi Cleanilla. Suihkuta ja harjaa tai pese esim. Duo Bambuliinalla. Lopuksi voi vielä huuhtoa, että varmasti likavedet saa kyytiä. Mönkkärit ja mopot jne. pestään tietenkin lapsiltakin Car Washilla 😉

On ne lelut mukava sitten kaivaa keväällä tai kesällä leikkeihin, kun on yhdessä lelut pesty! Keväällä se sama lika olisi jo paljon tiukemmassa!

Mä niin arvostan meillä käytettävissä pesuaineissa sitä, että myös pojat saa osallistua siivoukseen! Ei oo yks eikä kaks kertaa, kun olen saanut todeta, että onneksi meillä on BioSwipet käytössä! Aleksi varsinkin on niin auttava aatu :D Kerran jos toisen on probiootteja suihkittu pitkin veljen selkää tai keittiön pöytää :D



 
LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin