torstai 25. kesäkuuta 2020

Pesulayrittäjän poikia


Pitkäaikainen haaveeni on viimein totta! Pyhäjärvellä avattiin 12.6. pesula, meidän ikioma pesula!

Toimintaa meillä on ollut jo vuoden alusta. Mattoja on pesty kesäisin meidän pihalla jo muutamia vuosia.
Mutta nyt meillä on ihan oikea pesula! Eikä siinä kaikki! Samalla sain samaan tilaan rakennettua ”olohuoneen”, missä voidaan pitää ihania HomCare-kutsuja ja illanistujaisia <3 Olen vieläkin ihan fiiliksissä, että tämä on mahdollista! Parasta tässä projektin käynnistämisessä on ollut huikea yhteistyö eri yrittäjien kanssa! On ollut niin ihanaa, kun olen saanut apuja vähän joka suunnasta!

Pojat on meillä olleet suorastaan käveleviä mainostauluja! On voinut sanoa, että semmoinen pikku referenssi, että meidän pesulassa saadaan nämäkin pojat puhtaaksi :D
Pahimmat sotkut viime viikolla onnistui saamaan Aleksi 1,5 w! Kävi vähän tekemässä tuttavuutta maalipurkin kanssa! Eikä heti päästy edes kotiin liottelemaan! Vasta illalla, mutta hyvin lähti.

Ensin pyörittelin ihan reilusti Handya (tällä kertaa ihan raakana, koska sitä maalia oli ja ehti kuivua). Sitten laitoin vielä toviksi Handy-veteen likoamaan ja koneeseen sitten vielä Laundry Liquidia ja 30/60 pesuntehostajaa! Vähän kyllä jännitti miten käy, kun ehti kuivumaan niin hyvin. Mutta suotta jännitin.

On kyllä ilo, että olen löytänyt nämä upeat HomCare-tuotteet meidän elämäämme <3 Sopii niin täydellisesti sekä meille kotiin että asiakastyöhön siivousasiakkaille että pesulallekin!


LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin