maanantai 6. huhtikuuta 2020

BioSwipella syväpuhtaita pintoja



Olen päässyt viime aikoina juttelemaan paljon BioSwipe-sarjan syvimmästä ajatuksesta. Asiasta on juteltu paljon myös meidän siivousasiakkaiden kanssa, jotka eivät tähän asti ole edes välttämättä ajatelleet, että niin milläs meidän kotona tai toimistossa oikein siivotaan. Heille on riittänyt, että tulee puhdasta ja raikasta. BioSwipen syväpuhdistava vaikutus pinnoilla on jotain, mitä ei silmällä näe eikä välttämättä kädelläkään tunne. Ei siis ihme, ettei siitä muista joka päivä jutella!

Perustyössä asiakkailla ja toki meillä kotonakin on käytössä siis Multi Clean ja Sanit. Perusajatus on, että Sanitilla napataan hajuhaitat ja pienet saostumat vessan pinnoilta ja Multi Cleanillä kaikki loput! Nyt kun tehostetulle siivoukselle on kotona ja asiakkailla tarvetta, niin edelleen tämä kaksikko on kädessäni! Lisäksi mukaan tehokas hyvä liina, kuten Swipen kostealiinat tai bambuliina. Kaveriksi käy myös Swipetex-liinat, jotka voit hävittää, kun työt on tehty. Muistathan taitella liinaa riittävän usein. Eli taita aina likainen pinta piiloon ja pyyhi puhtaalla pinnalla, kunnes kaikki pinnat on käytetty. Sen jälkeen liina olisi hyvä pestä. Kotona normaalioloissa voit käyttää samaa liinaa useammin, kun huuhtelet liinan huolellisesti juoksevan veden alla ja taittelet jälleen. Mutta pistä pyykkikoriin muita liinoja odottelemaan pesua, jos halutaan puhdistusta nyt tehostaa!

Vaikka nyt kirjoitan toki lähinnä kosketuspintojen tehostetusta siivouksesta, niin se lattiankin pyyhintä on hyvä välillä tehdä, muttei ehkä ihan yhtä usein sille ole tarvetta kuin nyt erilaisille kosketuspinnoille. Yksi kosketuspinta mikä monelta helposti unohtuu, on lähempänä käsiäsi juuri tälläkin hetkellä kuin arvaatkaan? Se on kännykkäsi ja tietokoneesi, jos siis niitä käytät. Myös ne on hyvä pyyhkiä Multi Cleanillä. Ja tosiaan kaikki muutkin kosketuspinnat eli pinnat, joita todennäköisesti koskettelet. Esimerkiksi jääkaapinkahva, oven kahvat, katkaisijat, ratti, oven pielet ja esimerkiksi keittiön tasot voidaan myös lukea kosketuspinnaksi.

Muistathan myös pestä kätesi ENNEN kuin alat siivoamaan. Näin et levittele kaupasta kantamiasi kavereita puhtaan liinan kautta pitkin kotiasi. Toki myös siivouksen jälkeen on hyvä pestä kädet. Kun kaikki kodin kosketuspinnat on käyty läpi, voit viimeistellä kotisi Room Spraylla. Se nyt ei varsinaisesti tee kodistasi yhtään sen puhtaampaa, mutta se lisää ensinnäkin tunnetta puhtaasta kodista ja lisäksi parantaa sisäilmaa, jolloin siellä sohvan nurkassa puhtaasta kodista nauttiminenkin on paljon mukavampaa.

Joskus voi käydä silti niin, että kun kuvittelet juuri tehneesi oikein hyvän siivouksen kotiisi ja alat valmistautumaan sohvannurkan valtaamiseen, niin nenääsi leijaileekin yks kaks vielä jostain jotain ikäviä hajuja! Se voi tulla vaikkapa roskiskaapistasi. Sekin on toki välillä tärkeää puhdistaa oikein kunnolla, mutta nyt on pyyhitty niin tehostetusti kosketuspintoja, että roskiskaappi jääköön toiseen kertaan. Mutta jottei se tuoksu sieltä nenäliinojen täyttämästä roskiksesta leviä ympäri kämppää, anna Fresh Airin tehdä tehtävänsä! Sups sups kohti roskiskaappia ja matka kohti sohvaa voi jatkua!

Näillä eväillä kevääseen ja pian lähestyvään kesään! Pidetään huolta toisistamme ja kodeistamme BioSwipellä!


(jutun kuva HomCaren arkistosta)

LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin