perjantai 18. lokakuuta 2019

Voihan voileipä housuilla!





SE TUNNE kun…
Sun piti olla jo menossa ja huomaat et lapsella on voileipä housuilla, voipuoli alaspäin, tietenkin!

Ei muutako kiekka sisälle, mukaan märäksi kasteltu Duo-bambuliina ja Multi Clean -laimennos. Matkalla kohti autoa kamera valmiuteen :D (YouTube videota varten :D ) ja Multi Clean -suihkautukset kohti pojan housuja ja muutama sekunti odottelua ja Duo-bambuliinalla hankaus. Ja matka jatkuu! Niin ehdittiin ajoissa neuvolaan!

No päivän aikaan kyllä housut sai osumaa muutenkin, et koneeseen ne joutui sitten lopulta laittaan, mutta päivä pelastettu, ei sentään voit housuilla jouduttu menee!

Se kun Multi Clean sit jäi autoon mukaan, kun enhän minä siinä hötäkässä sitä enää joutanut sisälle kiikuttaa :D Niin pelasti parikin tilannetta! Aleksi tempas puklut kyläpaikan matolle! No, no problem! Multi Cleania matolle ja vähän kastelin lisää Duo-bambuliinaa ja pyyhkäisyt. Sinne jäi puhdas matto!

Sitten Aleksi vielä ehti pyöriä itsensä jonnekin kuralammikkoon! Onneksi haalari suojasi, ettei koko poika ollut märkä, mutta en viitsinyt alkaa turvaistuinta sotkee, joten ei muuta kuin Multi Cleania ja pyyhkäisy Duo-bambuliinalla ja matka taas jatkuu vaan! Taidan sijoittaa Multi Clean -pullon jatkossa suoraan käsilaukkuun :D

LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin