torstai 2. toukokuuta 2019

Aleksi pitää Multi Cleanin työllistettynä


Kyllä on taas viime päivinä saanut olla kiitollinen, että Multi Clean löytyy meidän siivouskaapistamme. Tai itseasiassa ei löydy kaapista, kun se ei koskaan ehdi kaappiin asti :D

Mm. tänään on pyyhitty puklut sohvasta, leikkimatolta, äidin vaatteilta, isin vaatteilta ja matosta!
Ei tarvittu konetta eikä mitään isompia kommervenkkejä, vaan Multi Clean -suihkutus suoraan kohti tahraa ja pyyhintä märällä liinalla! Ja tadaa! Puhdasta tuli! Ihan parasta, kun ei tarvitse pelätä siivotessa! Ihan voin suihkutella aineet Aleksin viereen ja pyyhkiä pinnat!

Erityisesti minua ilahduttaa, että voin vain pyyhkäistä sohvanpäälliset ja leikkimaton puhtaaksi. Nimittäin jos joutuisin niitä koneessa jatkuvasti pesemään, ne kuluisivat huomattavasti nopeammin ja olisivat pois käytöstä pidempään. Sohva varsinkin, kun koko sohva on melkein pois pelistä koko päivän, jos joutuu päälliset riipimään irti. Multi Cleanin ansiosta parhaassa tapauksessa vain se yksi istuinkohta on pois pelistä ja vain parisen tuntia! Vissi ero!

Multi Clean helpottaa niin paljon meidän arkeamme, että tästä emme luovu! Lisäksi taas tässäkin asiassa huomaan, että säästän enemmän käyttämällä Multi Cleania kuin mitä itse aine maksaa!




LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin