perjantai 7. joulukuuta 2018

Ystävämme Kaapo ja probiootit



Koira on ihmisen paras ystävä, sanotaan. Siksipä usein lemmikeistä pidetään erityisen hyvää huolta, joskus jopa parempaa kuin ihmisistä.

Miksipä en siis pitäisi kotona huolta pinnoista myös meidän Kaapo the kultaistanoutajaa ajatellen. Kun meillä siivotaan BioSwipellä, ei Kaaponkaan herkkä kuono ärsyynny turhista pahimmillaan kerrostuvista kemikaaleista. Meilläkin Kaapo on välillä pöhlöistä pöhlöin :D Hän näkee seinällä tai lattialla varjon, niin Kaapon mielestä se näyttää varsin herkulliselta välipalalta :D Joten usein sitä yritetään nuolaista sieltä lattiasta kiduksiin! Joten on todellakin merkitystä, millä niitä pintoja pestään, myös lemmikkitalouksissa. Lisäksi on tärkeää, että myös Kaapon aiheuttamat sotkut saadaan siivottua helposti pois! On muuten kura-aikaan muutoin aika äkkiä mökki todella siivottoman näköinen ja hajuinen!

Onneksi myös Kaapon hoitoon muutenkin löytyy ihania tuotteita, jotta voimme pitää hänestä mahdollisimman hyvää huolta! Kaapon pesemiseen BioSwipen Pet Shampoo on mielettömän hyvä! Turkki on todella puhtaan tuntuinen ja Kaapo antaa mielellään pestä turkkia!

Ja Pet Spray ylläpitää kivasti bakteeritasapainoa. Eläinlääkärikin kehui, miten nopeasti haava Kaapolla parani leikkauksesta tuossa viime kesänä. Olen myös kuullut, että kultaisille tulee helposti hot spotteja, varsinkin niille, jotka käyvät paljon uimassa. Olen kauhulla odottanut, kuinka meidän moisten hoitamisessa käy, mutta ei olla saatu ensimmäistäkään. Meillä kun tuo ranta on tuossa omalla tontilla, niin Kaapo käy kesällä (ja pitkälle syksyyn) monesti päivässä uimassa!

Lisäksi meillä käy välillä porukkaa, jotka ovat allergisia koirille. Kaapon kanssa he ovat tähän asti ainakin tulleet hyvin silti juttuun :) Mieletöntä että tänä päivänä löytyy tämmöisiä tuotteita <3 Kaapo kiittää!



LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin

 
www.homcare.fi