torstai 25. lokakuuta 2018

Repun pelastaminen!


Voihan limat sentään :D

Asiakkaani lapsella oli koulurepussa sellainen lasten muotilelu, lima! Ja mites sitten kävikään! Se otti ja levisi ympäri reppua hajotessaan! Asiakas oli jo pessyt reppua koneessa ilman toivottua lopputulosta ja reppu oli jo lähdössä roskikseen. Kunnes hän muisti, että Maarit voisi keksiä vielä jotain, millä repun voi pelastaa! Ja niin hän kiikutti repun minulle!

Repun pesuohjeissa ei suositeltu edes liotuspesua, vaan haaleaa vettä ja harjaa. Mutta asiakas oli jo pessyt repun koneessa, eikä reppu ollut moisesta moksiskaan, niin ajattelin että kokeillaanpas mitä reppu sanoo BioSwipe Handystä!

Laskettelin lämpöistä vettä isoon astiaan ihan reilusti niin, että reppu saa olla kunnolla väljässä vedessä astiassa likoamassa. Vettä oli varmaan yli 10 litraa. Laitoin Handyä raakana noin 6 ml. Saattoi kyllä mennä himppuisen enempi, kun en siihen hätään löytänyt lääkemittaa millä mitata.

Sinne se jäi likoamaan. Ja aamulla tulikin muuttujia, enkä ehtinyt sitten tutkimaan reppua muuta kuin vähän heilauttamaan vedessä. Illalla sitten, kun reppu oli jo yli vuorokauden lionnut, niin otin tiskiharjan kaveriksi ja annoin kyytiä limalle! Se lähti ihan noin vain! Oli kuulkaa voittajaolo!

Harmikseni huomasin kun reppu kuivui, että vielä oli hieman saumoissa limaa. Lima oli märkänä tieten niin repun väristä, etten huomannut. Joten sitten vaahtopullosta Handy-laimennosta saumoihin ja harjaa perään ja huuhtelu – ja niin vain saatiin kaikki irti!

Kiitos jälleen BioSwipe! Siinä jo Handy säästi äidille uuden repun hinnan!





LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________