maanantai 25. kesäkuuta 2018

Jälleenmyyjän työstä!


Tällä kertaa halusin kirjoittaa hieman normaalista poikkeavasta aiheesta. Nimittäin haluan kertoa teille kuinka HomCare-jälleenmyyjän työ on tuonut elämääni superisti kaikkea hyvää!

Minähän lähdin mukaan jälleenmyyjän työhön puolittain "vahingossa" taistellen vastaan alitajunnassani huutavaa ajatusta, että ammattisiivoojan kuuluu ostaa siivousaineensa ammattilaisten tukusta! Kukahan senkin on keksinyt? Miksi ihmeessä pitäisi, kun kerta tarjolla on tarkoitukseensa paljon sopivampia tuotteita?

Alkuun tosiaan lähinnä käytin omassa siivoojan työssäni HomCaren tuotteita ja ihan muutamille jopa möin niitä siinä samalla. En todella ollut lähtökohtaisesti mikään myyjä, kun mukaan lähdin. Mutta tiedättekö mitä? Myyminen onkin oikeastaan aika mukavaa puuhaa, kun sinun ei tarvitse myydä mitään höpön höpöä, vaan autat vain ihmistä helpottamaan omaa arkeaan! Kun sinulla on myynnissä tuotteet, mitkä helpottavat ihmisten arkea sekä auttavat kotiakin voimaan paremmin, ei todella tarvitse olla mikään myynnin moniosaaja ja asiakkaat ovat enemmän kuin tyytyväisiä! Toki myös myyjän taidot ovat tässä karttuneet ihan huikean paljon matkan varrella! Pääsin nimittäin HomCaren omaan ryhmään opiskelemaan myynnin ammattitutkinnon ja sain jopa yhtiöltä oman mestarimyyjä-tittelin, kun koulutuksen ja näytön sain suoritettua! Nyt minulla on vuorossa ainutlaatuinen kodin hyvinvoinnin asiantuntijakoulutus.

HomCaren 30-vuotisjuhlissa yritysjohtaja Aulis julkisti uuden siivouksen mullistavan BioSwipe-sarjan ensimmäiset tuotteet ja sen jälkeen onkin ollut menoa meikäläisen myynnin ja tiiminrakennnuksen saralla! Olen saanut tiimiini ihan ylivertaisia timantteja, joiden kanssa on superhienoa tehdä töitä! Osaa uusista tiimiläisistäni en tuntenut ollenkaan, ennen kuin he lähtivät HomCaren jälleenmyyjiksi ja nyt heistä on tullut jopa lähimpiä ystäviäni!

Olin suorittamassa myynnin ammattitutkintoa äitiyslomalla. Siinä pientä tuhisevaa Saku-vauvaa katsoessani minulla heräsi ajatus, että entäs jos en palaisikaan palkkatöihin enää äitiysloman jälkeen. Olisikohan se mitenkään mahdollista? Pystyisinkö minä siihen, että alkaisinkin kokopäiväiseksi yrittäjäksi?

Hmm... entäs jos saisinkin järjestettyä työt niin, että saisinkin jäädä Saku-pojan kanssa kotiin ja tekisin myyntityötä sen verran, mitä Sakun ehdoilla voin tehdä? Mietin hetken ja siitä syntyi meikäläisen tavoite äitiysloman ajaksi: valmistella hommat sille mallille, että äitiysloman päätyttyä pystyn jäämään Sakun kanssa kotiin!

Siivouspuolelle löysin todellisen helmen hoitamaan itse siivoustyön. Minä keskityn hänelle lisätöiden markkinointiin ja hän käy sitten itse siivoustyön tekemässä. Siivoustyötä kun en pysty Saku kainalossa tekemään :D Tai toki kotona näitä omia testejäni, mutta tehokasta asiakassiivousta en pysty tekemään.

Lisäksi jo äitiyslomalla tein paljon some-markkinoinnille pohjaa, jotta tavoitan uusia mahdollisia asiakkaita, emäntiä ja tiimiläisiä. Nyt kun Saku on himpun yli 2-vuotias, niin edelleen saamme tehdä töitä kotoa käsin. <3 Jonkin verran äitini tulee hoitamaan Sakua, jotta voin irrottautua viikolla siivoustyöhön, kun hyviä apukäsiä ei tahdo löytyä sitten millään! Lisäksi joitakin markkinoita ja esittelyitä on arkena, jolloin Saku saa viettää laatuaikaa mummun kanssa. Viikonloppuisin sitten isi on kotona, mikä mahdollistaa siten myös lähtemisen erilaisiin markkinoihin yms. mukaan, kun Saku voi viettää laatuaikaa isin kanssa :) Kutsuilla Saku on pääsääntöisesti mukana :) Myös meidän oman tiimin kokoukset järjestetään eritoten niin, että lapset saavat olla mukana <3 Ja mm. nämä blogit syntyvät pääsääntöisesti Sakun päiväunien aikaan, kuten nytkin ;)

En voisi kuvitella itselleni tällä hetkellä yhtään sopivampaa työtä! Parasta tässä on se, että tiimistänikin löytyy niin monessa eri tilanteessa olevia myyjiä, että olen huomannut, että tämä voi sopia niin moneen tilanteeseen! Osa-aikatyöksi, lähes riskittömästi voit lähteä kokeilemaan alaa tai tästä voit lähteä tekemään itsellesi uran! Joten oli elämäntilanteesi mikä tahansa ja vähänkään on kipinää lähteä kokeilemaan, että millaista olisi olla HomCaren jälleenmyyjä, niin ota ja kokeile!

Ota yhteyttä vaikkapa omaan jälleenmyyjäsi ja kysy lisää! <3 Tai laita vaikkapa yhtiöön viestiä, että olisit kiinnostunut jälleenmyyjän työstä, niin he ohjaavat sinut sopivalle myyjälle, josta tulisi siis rekrytoijasi :)

Yksin kun tätä ei tarvitse tehdä! Rekrytoijasi pitää sinusta huolta niin ensi askelilla kuin vielä pitkään urallasi, sinun tarpeidesi mukaan! Tervetuloa joukkoon!


LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä  LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________