tiistai 5. kesäkuuta 2018

Jälleen tahra voitettu!Tahranpoisto alkaa olla meikäläiselle sellainen laji, josta sytyn erityisesti! Ilahduin kovasti, kun sain asiakkaalta taas haasteen! Oli mekko likaantunut, eikä oikein ollut edes varmuutta, mitä kaikkea mekkoon olikaan tarttunut! Ei tarvinnut kahdesti kysyä, kun olin jo innoissani uudesta mysteeritahrasta!

Toinen tahroista innostunut kollegani Kaisa on myös tehnyt hyviä kotitestejä BioSwipe-tuotteiden kanssa. Hän on ottanut aseeksi mukaan myös Handyn tahranpoistoon! Nimittäin nokitahran hän voitti heittämällä Handylla! Viimeisin testailu pihkaa vastaan on myös hyvällä mallilla ;) Vaikuttaisi siltä että Handy irrottaa myös pihkan, perinteisen Swipen puolelta ihana pinkki Somthin'Else hoitaa myös pihkatahran irrotuksen. Mutta moni haluaa siirtyä kokonaan biologiseen BioSwipe-sarjaan ja siksi nämä testit ovat tärkeitä, jotta ei tarvitse asiakkaiden arpoa millä mikäkin tahra irtoaa!

Takaisin tähän tahraan! Tämä tosiaan vaati vähän varmistuksen varmistusta, kun ei tosiaan ollut oikein hajuakaan siitä, mitä tahra voisi olla! Siinä oli vähän viitteitä siitä, että voisi olla vaikka kaakaota, mutta toisaalta helman tahra näytti, että olisi jotain öljyä tai vastaavaa. Niinpä otin todellakin homman varman päälle, varsinkin kun paita oli jo kertaalleen pesty tahran jälkeen! Nimittäin huonossa tapauksessa me saadaan pestyä se tahra kiinni siihen kankaaseen.

Elikkäs ihan ensin laitoin paidan likoamaan 30/60 veteen. Lämpöiseen veteen laitoin noin puoli mittaa jauhetta ja sen verran vettä, jotta paita mahtui hyvin liikkumaan vedessä. Kävin siis välillä heilauttamassa hieman paitaa noin tunnin liotuksen aikana.

Sitten aloin latailemaan pesukonetta. Laitoin koneeseen aineeksi BioSwipe Laundry Liquidia ja ihan kokonaisen mitan 30/60 jauhetta, koneeseen tuli nimittäin paljon muitakin tahraisia vaatteita. Ennen koneeseen laittoa vielä sumutin tahran kauttaaltaan Multi Cleanillä ihan reilulla kädellä ja hieroin 30/60 hippuja tahroihin. Sitten vain paita nurinpäin ja koneeseen!

Koneesta kun märkänä paidan otin, niin vielä oli häivähdys tahroista, joten iskin sen hetkeksi aurinkoon! Aurinko hoiti loput ja asiakas kiitti puhtaasta pelastetusta Elsasta <3 Näin taas säästyttiin yhden uuden vaatteen hankinnalta <3 Jokainen pelastettu vaate on ekoteko!

Hyvä tulevan kesän lupaus! Yritän pelastaa ainakin yhden vaatteen rovio-/rönttäkampetuomiolta!LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä  LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________