tiistai 15. toukokuuta 2018

Handysta saippuakuplia!Koska ketään ei huvita aina vain siivota, niin eiks siivousaineilla olis kiva välillä leikkiä?
Ai eikö niin saa tehdä? Meillä saa <3 Sillä meillä käytetään BioSwipeä ja on siis turvallisia touhuta lapsenkin kanssa!

Kesä jo nurkan takana odottelee ja voi sitä lasten riemua, kun puhallellaan saippuakuplia! Muistan omastakin lapsuudesta, kuinka niitä törppöjä sai äiti kantaa kerta toisensa jälkeen kaupasta! Nuukana naisena äitini yritti keksiä "kotikutoista" reseptiä saippuakupliin. Se ei oikein ottanut tuulta purjeisiin! Joten eikun kaupasta taas uusi muovikippo saippuakuplanestettä!

Muistan myös kun niitä ”saippuakuplantekorinkuloita” meni hukkaan ja sitten oli tulilla täysi maailmojen sota, kun kuplia ei voinut tehdä! Tähän äidillä oli oiva ratkaisu, nimittäin mehupilli! Siihen vielä pienet leikkaukset päähän niin sai tosi kivoja pieniä kuplia puhalleltua!

Mutta nyt takaisin alkuperäiseen ongelmaan! Eikös oliskin hirveen kiva, kun voisit itse sekoitella kotona hyvät saippuakuplaliuokset ja vielä ihanempaa olisi, jos se neste olisi täysin turvallista myös pienille kuplien ihailijoille! Ja vielä ihanampaa, jos saippuakuplatkin sisältäisivät probiootteja eikö?

Minulla on sinulle tähän oiva ja superhelppo ratkaisu! Laitapas johonkin kivaan astiaan, mistä on helppo nestettä ottaa, niin noin 1 osa BioSwipe Handya ja 4 osaa vettä! Kostuta vaikkapa sitä pilliä tai "saippukuplantekorinkulaa" nesteessä ja puhalla! Sitten saatkin puhallella niitä loppupäivän, ellet opeta lapsille, miten homma hoidetaan! Tässä Handy-liuoksessa on muuten sekin hyvä puoli, että ei muuten sotke vaatteita!

Mä alan olla jo melko ihmeissäni näistä BioSwipe-tuotteista! Oikeesti, rakastun näihin joka päivä yhä enemmän ja enemmän! Kokeile sinäkin, vievätkö probiootit pikkusormen lisäksi koko käden ;)

LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
BioSwipe tuotesivut  www.bioswipe.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä  LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________