maanantai 9. tammikuuta 2017

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2017!Meillä on pikkuhiljaa siirretty joulukoristeet odottamaan jo seuraavaa joulua. Tähtösiä vielä tuikkii siellä täällä, kun odottavat seuraavaa HomCare-toimitusta kotiin, niin saan sopivamman kokoisen pahvilaatikon niiden säilytykseen.

Vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti liikenteeseen, ehkäpä jo siksikin että minunkin yksi myydyimpiä tuotteita on nyt tarjouksessa! Joko teillä on kokeiltu Family Whiteä? On muuten oikein oiva peli varsinkin uusien pyykinpesukoneiden kanssa. Niissä kun on panostettu matalien lämpötilojen ohjelmiin, jopa kylmäpesuun! Family White toimii siis jo kylmässä vedessä, on siksi myös oiva kaveri tosiaan kesällä matonpesuun! Siitä jo aiemmin kirjoittelinkin!

Entistä enemmän minulla tulee kutsuilla vastaan perheitä, joissa ollaan hajusteherkkiä ja perheitä, joilla on ihon kanssa ongelmia. Niin miehet kuin naisetkin etsivät ja tutkivat, mikä pesuaine heille sopisi. Joskus on ollut valitettavasti tilanne se, että sopivaa tuotetta ei ole löytynyt, vaikka monia ja taas monia purkin jämiä on roskiinkin jouduttu heittämään, kun ei kerta kaikkiaan ole pystytty käyttämään vaikka alkuun on lupaavalta vaikuttanut.

Family White on todellakin allergiaperheiden suosikki! Ihana on ollut luvata asiakkaalle, että jos tämäkään ei teille sovi, niin soitapas minulle viimeistään vajaan kolmen viikon kuluttua, niin voitte palauttaa paketin ja minä palautan rahat tai etsitään kuvastosta muuta sopivaa. Osan kanssa on myös sovittu että minä soitan heille päin, ennen kuin 21 vuorokauden tyytyväisyystakuu menee umpeen. Kertaakaan pakettia ei siis minun historiassani ole palautunut takaisin!

Allergiaystävällisyyden lisäksi on tullut paljon kiitosta myös pesutehosta ja riittoisuudesta. Pieni näppärä paketti, joka sopii hyvin pyykkikaappiin mutta kestää ja kestää. Ei tarvitse jatkuvasti olla pyytämässä uutta! Paketillinen kestää jopa 100 pesua! Eli vaikka pyykkiä pestäisiin joka päivä niin paketti kestää reilut kolme kuukautta!

Voin kyllä täydestä sydämestäni suositella Family Whiteä! Varsinkin teille, joilla on ongelmia ihon tai hajusteiden kanssa! Nyt lähdemme uusin silmin valmistautumaan meidän vuoden ensimmäisiin kutsuihin!

Ps. Kumpikaan pojista ei saanut kuusta edes kaadettua :D

LINKKEJÄ

HomCare Finland Oy kotisivut  www.homcare.fi
Haluatko lisätuloja? Siirry sivustolle www.siistia.fi
Blogi: Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä/Jaana Villanen LUE TÄSTÄ 
HomCare Finland Oy Facebookissa Siirry Facebookiin
___________________________________________________________________________________